banner392

Ak Parti’nin Sakarya Büyükşehir adayı Ekrem Yüce

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Sakarya adayı dahil 20 Belediye başkan adayını daha açıkladı.

Ak Parti’nin Sakarya Büyükşehir adayı Ekrem Yüce

Ekrem Yücenin adaylığı açıklanmadan once eski başkan Zeki Toçoğlu twitter üzerinden yaptığı açıklama ile kendisinin aday yapılmadığını öğrenmiş olmalı ki Twetinde şunu paylaştı.  

“ Tertemiz duygularla başladığımız serüvenimizi aynı duygularla nihayete erdirmenin hazzı ve huzuru içindeyim. Rabbim bizi her şartta iyi kalan ve Allah'ın ipine sıkı sıkıya bağlı kalan kullarından eylesin” diye yazdı.

İLK VE ORTA ÖĞRENİMİNİ PAMUKOVA’DA OKUYAN EKREM YÜCE KİMDİR?

Sakarya Geyve İlçesi'nin Çengel Köyü'nde 1954 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Pamukova'da bitirdi. Lise öğrenimlerini ise Kırklareli Atatürk Lisesi ile Adapazarı İmam-Hatip Okulunu bitirdi. Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik ve Makine Bölümünde Yüksek Mühendis olarak tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

EKREM YÜCE'NİNDAHA ÖNCE BULUNDUĞU GÖREVLER

Kırklareli, Erzurum ve Adana gibi illerimizde Diyanet Teşkilatı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Türkiye Zirai Donatım Kurumu Genel Müdürlüğü gibi kurum ve kuruluşlarda devlet memurluğu (1975 – 1978). Askerlik Hizmeti (Yedek Subay) (1985-1986). Adapazarı Merkez Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı.

Çaykur Araştırma Enstitüsü Teknoloji Kısım Müdürlüğünde Mühendis ve Çiftlik Çay Fabrikasında Kısım Müdürlüğü (1997 – 1998). Karadeniz Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çay Eksperliği Bölümünde Okutmanlık yaptı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER