banner392

AK Parti’li Başkanlar Pamukova da Muhtarlar ve sivil halkla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanında katıldığı Pamukova, Geyve, Taraklı Belediye başkanlarının da konuşma yaptıkları Pamukova toplantısında üç konu öne çıktı 1-Güven Övün’e destek, 2-Dünya gündemi Rusya ile varılan Ateşkeş anlaşması, 3-Dünya lideri Erdoğan’a sahip çıkalım. Konusu.

AK Parti’li Başkanlar Pamukova da Muhtarlar ve sivil halkla buluştu

Pamukova da dün Kültür Salonunda yapılacağı duyurulan ve STK’larında katılması ve toplantıya sadece başkanların gelmesi istenirken, Pamukova’nın 30 mahalli muhtarına da çağrı yapıldı.

Saat 19.00 da yemekli olacağı öğrenilen toplantı 1 saat gecikmeli başladı.

Saat:20.00 suları Pamukova Kültür Salonuna gelen başkanları dış kapıda zabıtalar ve partililer karşıladılar.

Kültür Salonu 3. Katında yapılan yemekli toplantı ya giren Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce önde diğer başkanlar arkasında salona girdiğinde daha önce gelmiş muhtarlar ve davetliler Ekrem Başkan ve Güven Övün ü ayakta karşıladılar. Ekrem Yüce başkan tüm masaları tek tek gezerek her kesle tokalaştı. Bazılara ise Başkanları sarıldı. Özellikle Korona Virüsünün Dünyayı sarstığı günümüzde. Bizde Sağlık Bakanlığının tokalaşmayın, öpüşmeyin, yaklaşmayın uyarılarına kimse aldırış bile etmedi.

ÖNCE YEMEKLER YENDİ.

Gecenin merak edilen konusu yemekler yendikten sonra kürsüye konuşma yapmak izin çıkan Başkanların konuşmalarından sonra ortaya çıktı.

ÖZET OLARAK PAMUKOVA TOPLANTISI GENELDE 3 KONU ÜZERİNDE TOPLANDI.

1-Ak Partiye geçen Belediye Başkanı Güven Övün e destek sözleri verildi. 2-Rusya ila yapılan İdlip’te Ateşkes Anlaşmasının önemi, 3-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’a karşı TBMM de kürsünde Sakarya Millet Vekili Engin Özkoç un söyledikleri sözlerine karşı tepki açıklamaları

İLK KONUŞMAYI YAPAN Güven Övün “Bizim niyetimiz bu güzel ilçeye hizmet etmek olduğu için Milli ve Yerli bir duruşun tarafında olmamız gerektiği için, bundan birkaç hafta önce hizmetin partisi geri dönüş yaptık,’ dedi

İŞTE GÜVEN ÖVÜN’ÜN KONUMASININ TAMAMI ŞÖYLE
“Pamukova güzel bir ilçe, her ne kadar iktidar biz olsak da, Büyükşehir Belediyesi AK Partili olsa da, bazı siyasetçilerin uzlaşmaz tavırları bu ilçeye her zaman zarar verdi. Gel gelelim Ekrem başkan hemşerimizken Büyükşehir Belediyemiz yoğun şekilde ilçelere hizmet yapıyorken bazı mecbur sebeplerden dolayı Pamukova Belediye Başkanının farklı bir partiden olmasından dolayı bu memleketin kadersizliğini biraz daha devam ettiriyordu. Bizim niyetimiz bu güzel ilçeye hizmet etmek olduğu için Milli ve Yerli bir duruşun tarafında olmamız gerektiği için, bundan birkaç hafta önce hizmetin partisi geri dönüş yaptık,’ dedi.

Olumlu karşılandık. Birçok genel müdürlüğe gittik ve çok güzel karşılandık. Bazı taleplerimizi ilettik. Onun olumlu görüşlerini bir gün sonra, hatta birkaç sonra aldık. Memlekette güzel şeyler olacağına inandım.

Bundan sonra Pamukova için Bölge Milletvekillerimizle, ilçelerimiz Belediye başkanlarımızla Büyükşehir Belediye Başkanımızla dört koldan canla başla çalışarak Pamukova’mızın hat ettiği yere ulaşması için canla başla çalışacağımım” dedi.

İKİNCİ KONUŞMACI GEYVE BELEDİYE BAŞKANI MURAT KAYA

MURAT KAYA KONUŞMASANIN TAMAMI ŞÖYLE

Güven kardeşimizin söylediği gibi Hizmetin Partisi Ak Partiye geçişiyle alakalı bizde ona her konuda destek olduğumuzu ve bundan sonrada olacağımızı göstermek için buradayız. “ Tekrar evine Hoş geldin” dedi

Bu akşamki toplantıdan önce bürokratlarımız ilçenin sorunlarını masaya yatırdılar. Yakın zamanda da birer birer sorunlarını da çözmeye başlayacağız.

Ekrem Yücenin oluşu Sakarya da bazılarını rahatsız ediyor olabilir. Niye. Geldiği yerde hizmet için koşan birisi gecenin 12.00 sinde ilçe başkanını arayıp halini soran bir Büyükşehir Belediye başkanımız var. Tabi insanlara batıyor.

DAVA ADAMI RECAP TAYİP ERDOĞAN

Erdoğan’a laf söyleyenlere laf söylediği için Sakarya Basınında bir iki tane vatandaş maalesef başkanımıza dün açıklamalar yapmış. Yok işte, Çaykuru zarar ettirmiş, yok şunu yapmış, İnanın Sakarya siyasetinde bir nebze faydamı olmayan vatandaşların bu sözü söylemesi ç ok ayıp. Bu insanlar Ekrem Başkanın muhatabı değil.

Türkiye Cumhuriyetinin liderine ve ümmetin liderine, Recep Tayip Erdoğan’a laf söyleyen milletvekilini kınıyoruz. O söylediği lafların hepsini kendisine iade ediyoruz.

EKREM YÜCE BAŞKANIN KAYITSIZ ŞARTSIZ ARKASINDAYIZ.

Liderine ve davasına laf söyleyen milletvekiline cevap veren belediye başkanımıza, Abimizi gerçek ten tebrik ediyorum. İnşallah kırk yıldan beri yaptığı mücadeleye devam edecek. Bizde onun arkasından her daim, kayıtsız ve şartsız arkasındayız.

Bu güne kadar ne yetimin hakkını yiyen nede yediren, sadece işinden baka iş düşünmeyen Büyük Şehir Belediye Başkanımızın kayıtsız ve şartsız arkasındayız. Yaptığı her adımdan da, yaptığı her işten de Pamukova Belediye Başkanı, Taraklı Belediye Başkanı da, Geyve Belediye Başkanı olarak Ekrem Başkanı her zaman desteğimiz her zaman devam edecek Başkanımızda bunu bilmesini istiyorum. Başkanımızın en ufak bir probleminde tüm Geyve’nin arkasında tüm Pamukova’nın da, Taraklının da arkasında olduğunu bilmesine istiyorum.

ÜÇÜNCÜ KONŞMACI TARAKLI BELEDİYE BAŞKANI

İBRAHİM  PİLAVCI

Yatıyoruz kalkıyoruz, yerdi düvelle savaşıyoruz. Farkında olsak da, olmasak da hangi konu twitter de en üstteyse onu görüyoruz.

Bende söylüyorum ülkenin Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanımız çok önemli bir mevzu için Rusya ya ziyareti öncesi bir takim böyle uzaktan yönlendirmelerle birileri çıkıyor bir şeyler yaptığını zannediyor. Buna sessiz mi kalacağız, hayır sessiz kalmayacağız. Sadece konuşarak değil. İnsanlara bunu anlatarak ta ifade edeceğiz. Bugün burada konuştuk bu biter. Ama yarın sokakta da bunları insanlara izah edeceğiz, kime izan edeceğiz: Onların partililerine izah edeceğiz. Onlara oy verenleri izah edeceğiz. Bunu neye göre yaptılar, Oy vermemiş olabilirsin. Recep Tayip Erdoğan’a oy vermedin diye bugün ülkenin Cumhurbaşkanına sahip çıkman gereken noktada, sahip çıkman gereken zamanda küfretmen mi lazım. Allahtan damı korkmuyormusunuz,

Gün Birlik Olma zamanıdır. Bir olma zamanıdır. Allahın izni ile biz İdlip’te çok üstün bir başarı sağladık. Sihalar çok gururlandırdı. Emeği geçen herkezden Allah razı olsun.

Rusya Görüşmek istemiyordu 3 günde Anya’yı Konya’yı öğrendi hizaya geldi. Tüm Dünya Hizaya gelecek. Avrupa da gelecek. Ama biz bir olursak gelecek Allahın izniyle.

Her daim Allah birliğimizi daim eylesin.

DÖRDÜNCÜ KONUŞMACI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM YÜCE

EKREM YÜCE

Bugünü kadar bu kardeşinizden yapmam gereken acil konu vardı da hiç ir zaman hayır dedim mi, Ne gerekirse yaptım. İmkanlar çerçevesinde yaptım.

Şimdi Karapınar da beton yol yapıyoruz. İl denemeyi orada yapıyoruz. Freşerle Asfalt döker gibi beton döküyoruz. İl Denemesini de Pamukova de gerçekleştiriyoruz İnşallah orası böyle çiçek gibi yolumu olacak nasip olursa. Zaten Gonca’nın yaylasını da yapacağız. Alt Yapısı tamamlandı. Onu da inşallah aynı Karagöl gibi yapılacak.

DOĞAL AFETLER

Mart Ayında da afetler oldu. Bir yandan Elazığ Depremi, bir yandan Van depremi, bir yandan uçak kazası, bir yandan Regaip kandilindeki o hepimizin yüreklerini dağlayan bir hadise netice itibariyle sabaha kadar ayaktaydık. Vali bey, Emniyet müdürü ve şehrimizin güvenlik güçleriyle ve çevremizdeki önderlerle beraberdik. NİÇİN;

Rusya’yla Savaşa mı giriyoruz diyerek. Hep birlikte tedbirini alıyorduk. Her an bir haber bekliyorduk. Ankara’yla temas halindeydik. Allahın hikmet, Hemen herkes böyle düşünüyordu. Sonu ne oldu, Rusya ne dedi. “Benim Sizinle işimiz yok” dedi.

Akabinde Cumhurbaşkanımız baş tacımız, liderimiz, Dünya lideri, Rusya ya gidip Putin’le tarihi bir anlaşma yaptı.

Bunun yanında memleketimizin birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, dayanışmaya en çok ihtiyacı olduğu gün birileri adeta bunu bozmaya çalıştı. Biz onlara diyoruz ki Yarabbi bu vatan evlatlarına feraset ver. İzan ver. Birliğimizi, dirliğimizi bozmaya fırsat verme. Bozmak isteyenlerinde niyetlerini değiştir diyoruz.

Kahraman ordumuzu ve evlatlarımızı tekrar selamlıyoruz. Dualarımız üzerlerindedir. Vatan için canlarını feda eden askerlerimizin şahadetlerini mevlam kabul eylesin inşallah. Gazilerimize de acil şifalar versin inşallah.

Hadsiz ithamlar insanoğlunun ağzına yakışmayan sözleri hiç kimse sarf etmesin. Sarf edeninde söz sahibinindir. Sahibine dönsün.

Baş tacımız, kardeşimiz, ahlakıyla, terbiyesiyle, bilgisiyle, edebiyle Güven başkanımız birlikte Pamukova için çok daha güzel hizmetleri birlikte gerçekleştireceğimize buradan sizlere söz veriyoruz. Mevlam mutluluğumuza gölge düşürmesin inşallah.

Son günlerde içersinde bulunduğumuz bu acı günler içinde, bu hassas dönem içinde maalesef Bizim Baş tacımız olan Cumhurbaşkanımıza saygısızca tavır gösterenlerin hangi maksatla bunu yapıklarını anlamakta güçlük çekiyoruz. Biz vatan birliğinden, kardeşlikten, dostluktan ve muvafakaten uğraşırken birlik ve beraberliğimizin en hat safhada olduğu dönemde böyle ortalığı adeta karıştırma görevini cesaret etme üstlenmeye mana veremiyoruz. İnşallah mevlam onları da biran evvel aklıyla, fikriyle bu tür ülkemizdeki birlik ve dirliği bozmamalarını ve bozma sevdalarından vazgeçmelerini diliyoruz.

Bu konuda Ak Parti Sakarya teşkilatı bugünde bütün ilçe başkanlarımıza bir basın açıklaması gerçekleştirdik. Kötü amaçlı açıklamaları orada kınadık. Bir daha böyle bir açıklama olmamasını temenni ettik ve dua ettik. Önüz de birlik olmanın, bir olmanın önemli olduğu bir ortamda bu açıklamalar kamu vicdanını yaralamaktadır. Bu açıklamalar bizleri üzmektedir. Bu açıklamalar vatandaşımızın muhabbetini eskitmektedir. İnşallah muhabbetimiz eksilmen birliğimiz devam etsin.

Konuşmalardan sonra tolu fotoğraflar çekildi.

İŞTE GECENİN İN DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜLERİ O ANLAR OLDU. (ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN)

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 19:41

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER