banner392

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısında yerel seçim konuşuldu.

Pamukova Ak Parti İlçe Danışma Meclisi 29. Toplantısı Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe başkanı, Gençlik kolları başkanı, Kadın kolları başkanı, partililer ve başkanlık için başvuru yapmış aday adayları da katıldılar.

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısında yerel seçim konuşuldu.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Başkanı Gürsel Işık’ın gündemle ilgili konuşması ile devam etti.

Işık gündemde yaklaşan yerel seçim olduğunu söyledi. Yerel seçimler için Ak Partiye adaylık başvurusu yapan 5 aday adayı olduğunu söyledi:  “Ak Parti Büyük Türkiye Partisi olduğunu ispatlamıştır. Bu yüzden başvuru yapan aday sayısı da çok olmuştur daha da aday adayı başvuruları olacaktır.” dedi.

Konuşmasının devamında Pamukova’dan geçerken kendilerini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nebi Avcı ile yaptığı sohbet hakkında da bilgiler veren Gürsel Işık: Bayramdan sonra ilçemizden geçen Milli Eğitim Bakanımız daha önce tanışıklığımız olduğundan, hatırımızı saydı. İşyerimize uğradı. Çayımızı kahvemizi içti. Pamukova’mız hakkında görüş alış-verişinde bulunduk kendisiyle. Pamukova’nın en büyük sıkıntılarından birinin Anadolu Öğretmen Okulu olduğunu söylediler. Pamukova Anadolu Öğretmen Lisemiz Belediye İş Merkezinde hizmet vermekteler. Bu Pamukova adına, partimiz adına, teşkilatımız adına bizim kırık notumuzdur. Hala netice alamadık. Sayın bakanımıza Pamukova da böyle bir sorun olduğundan bahsettim. Bana kendisi cep teflonu ile mail adresini verdi.

-Bana bu maille teknik bilgileri en kısa zamanda gönderirseniz en kısa zamanda ilgileneceğim. dedi.

İki gün sonrada Adapazarı Serdivan’da Engelliler Okulu toplantısına katıldı sayın bakanımız. Orada da kendisiyle konuyu tekrar müzakere etme şansımız oldu. Kendilerine konu ile ilgili dosya sundum.

–Başkan bu konu ile ilgili en kısa zamanda olumlu çalışmalarımız olacak. dediler.

İnşallah ilerde bu konuyu sizlerle yeniden paylaşma şansızım olacak.

AK PARTİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTILAR

Toplantıya Ak Partiden başvuru sırasına göre Güven Öğün, Mustafa Nar, Şimdiki Belediye Başkanı Cevat Keser ve Hasan Eryiğit’de katıldılar. Burhan Metin ise mazereti dolayısıyla toplantıya katılmadı.

Toplantıda iki sıra halinde oluşturulan oturma sıralarından Cevat Keser sağ sırada yer alırken, sol ön sırada ise Hasan Eryiğit, Mustafa Nar ve Güven Öğün yan yana oturdular.

Belediye başkanı ve Ak Partiden aday adayı olarak yeniden başkan adaylığı için başvuran Cevat Keser’e söz verildi. Cevat Keser konuşması merakla beklendi. Ancak Cevat Keser kürsüde kısa konuşma yaptı. Konuşmasının en dikkat çekici bölümü ise Ak Partide çalışarak oyların yüzde 70’lerin üzerine çıkarılması için çalışılması gerektiğini söyledi.

Yüzde 70 Cevat Keser’in Ak Partiye geçmeden önce yaptırıldığı iddia edilen ve Keser in Ak Partiden aday olduktan sonra yüzde kaç oy alabileceği yönünde yapılan anketten çıkan sonuç olduğu için bu konuşma epey dikkat çekti.

Diğer aday adayları ise toplantıya katılanlara tanıtıldı. Adaylar ayağa kalkarak kendilerini alkışlayanları selamladılar.

Pamukova Ak Parti Danışma Meclisi toplantısı genelde yerel seçim üzerinde odaklandı. İlçe Başkanın konuşmaları arasında birde önemli vurgu vardı ki: Oda İlçe Başkanın ilçe yönetimi olarak aday adaylarına aynı mesafede olunduğu vurgusuydu.

Toplantıda gençlik kolları, kadın kolları başkanları da kısa konuşmalar yaptılar. Konuşmalar genelde Ak Partinin başaralı olması için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiği üzerine oldu. 

 
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 00:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

hüseyin bıyıklı sen daha düne kadar ferudun turanı göklere çıkarıyordun şşimdi cavat keserin yalkalığını yapıyorsun yoksa yeni parsel olacak yerlerinmi var o bıyıklı soy adını kıvırcık bıyıklı yaz cavat seni ozaman daha çok yalar şimdiki şartlar olsaydı sen çoban bile olamazdın

kemal54
kemal54 - 10 yıl Önce

arkadaşlar adaylara bakınca kim daha dinamik kim daha temiz görünüyor.birçoğu koltukta dik dahi oturamıyor

esc
esc - 10 yıl Önce

pamukovanın şehir planlamasına ihtiyacı var. 5 aday içinde bıranşı itibariyle mustafa bey en uygun aday. ama pamukovalıya şehir değil köy lazım. başkan değil selam verecek parkta geyik yapacak adam lazım.

hüseyin bıyıklı
hüseyin bıyıklı - 10 yıl Önce

5 aday adayı olmasına rağmen diğer adaylara cevat keser karşısında hiç şans vermiyorum yine sayın başkan cevat keser kazanacaktır..

medeniyet adına
medeniyet adına - 10 yıl Önce

pamukova için öncelikle işini doğru yapan insanlarla çalışmak ve saygılı, nerden geldiğini unutmayan insan lazım öncelikle.tahsilli ve sosyal anlamda kendini yetiştirmiş arkadaşları belediye başkanlığında görmek isteriz fakat okumuş insanın cahilliği de geçmiş yıllardaki belediye seçimlerinde aşikardır inşallah pamukova için iyi işler yapacak arkadaşlar seçimi kazanır

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

değerli pamukovalılar sizlerde görüyorsunuz değilmi 5 tane akp den aday adayı var bunların içinde pamukova belediye başkanlığına yakışan mustafa nar değilmi kültürlü yüksek mimar tecrübeli üniversite mezunu bizim pamukovamız kala kala bir ilkokul mezunu cevatamı kaldı çok yazık bizlere çok yazık yapmayın lütfen.

 ZİR.MÜH.ÖZCAN PEHLİVAN
ZİR.MÜH.ÖZCAN PEHLİVAN - 10 yıl Önce

aday adaylarimizin hepsinin pamukovamiz için faydali olacağina inanıyorum.inşallah kim seçilirs seçilsin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarini temenni ederim.önce pamukova -köylerimiz-sakarya-türkiye-için hayirli olsun...

SIRADAKİ HABER