banner392

Ak Parti adaylarını açıkladı. Sıra muhalefette.

Ak Parti Sakarya Belediye Başkan adayları açıklandı. Sakarya’da yapılan tanıtım toplantısı sonrasında Büyükşehir Belediye başkan adayı ve ilçe adaylarının tamamı ile birlikte fotoğraf çektirildi.

Ak Parti adaylarını açıkladı. Sıra muhalefette.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı ile birlikte görüntüye giren Ak Parti adayları 31 Temmuz’da da başaılı olurlarsa Büşükşehir başkanı Ekrem Yüce başta Sakaryanın 16ç adayı eskiden olduğu gibi yeniden AK Partili olacak. Taralı ise Cumhur ittifakının ortak adayı olduğu için 31 Mart ta oda Taraklı da kazanırsa Sakarya da tek olarak AKP ve MHP nin ortak adayı olarak belediye başkanlığına devam edecek.

MUHALEFET ADAYLARI KİMLER OLACAK.

Pamukova’da da diğer ilçelerde olduğu gibi muhalefetin adaylarını açıklaması bekleniyor.

Pamukova’da CHP ve İYİ Parti ortak adayının CHP den olacağı söyleniyor. CHP il başkanı Erdoğan Isır’ın Serdivan ve Pamukova adaylarının CHP den olmasını istediği söylenirken Sakarya Adayının ise Milli İttifak olarak CHP İYİ Parti ortak adayı İYİ Partiye bırakılmıştı. İyi Parti adayının Ali Dünya adı kulislerde konuşuluyor. Ali Dünya’nın İYİ Parti den aday olması durumunda Sakarya da Cumhur ve Milli ittifak yarışının başa baş olacağı konuşuluyor.

MHP Sakarya’da Cumhur ititfakının adayı AKP Ekrem Yüce’ye destek verecek. MHP ile büyükşehir adayı çıkarmadı.

Pamukova MHP’de ise Bazı internet sitelerinde ve sosyal paylaşım sitelerinde Fatih Alp MHP’nin Pamukova adayı olarak yazılmıştı. Cumhur ittifakı adayı Cevat Keser resmen Tayip Erdoğan tarafından açıklandıktan sonra şimdi MHP adayının ne olacağı Pamukova’da MHP’nin ve tabınının nasıl davranacağı merak ediliyor.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Pamukova Büyük Birlik Partisi eski ilçe başkanı Gürbüz Pertev’i daha önce aday adayı olarak başvurusunu açıklamış ve şimdi büyük ihtimalle Gürbüz Pertev’in Pamukova Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı tahmin ediliyor.

SP (Sadet Partisi) Saadet Partisi ise Sakarya’da tek başına seçime girdiği için  il ve ilçe adaylarını yakında açıklayabilir.

DP (Demokrat Parti) Demokrat Parti de Milli İttifak içinde mi olacak, yoksa kendi adayları ilemi seçime girecek oda bekleniyor.

YSK Seçim takvimin açıkladı. Buna göre 17 Ocak’ta askıdan inecek seçmen listelerinden sonra yerel seçim ve propganda çalışaları dahada hızlanacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 00:05

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER