banner392

Ahmet Şen, ‘Türkiye'nin Kurtuluşu için Milletvekilleri ellerini havaya kaldırsınlar’

Ahmet Şen Video Konferans yöntemi ile katıldığı PamukovaHaber programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.  “Bu gün TBMM de Grubu ve Milletvekilleri bulunan siyasi partilerin liderleri, kol kola verecekler. Elele verecekler.  Mecliste birlik ve beraberliği perçinleyen, kollarını ellerini havaya kaldıracaklar, “Biz Bu Millet İçin Varız” diyecekler. Bu ülkede ne terör kalır, ne ekonamik kriz kalır, hiç birşey kalmaz". Alın size Türkiye nin kurtuluş recetesi..... 

Ahmet Şen, ‘Türkiye'nin Kurtuluşu için Milletvekilleri ellerini havaya kaldırsınlar’

Ahmet Şen Pamukovahaber sitesinin kurucusu ve admini Mehmet Yavuz’un sorularını yanıtladı. Pamukova da ilk yapılan Video Konferans sistemi ile yapılan oturumun 2. olan toplantı 1 saat sürdü. 
Toplantıyı Pamukova için yeni bir haberleşme ve konferans yöntemi olduğunu söyledi. Pamukovaya yeni getirelen bir sistem dedi. Tebrik etti. 
AHMET ŞEN 
Online sistemi ile bizi dinleyen kardeşlerimizi hürmet ve muhabetle selamlıyorum. Gerçekten büyük mana ifade eden bu toplantımızın Pamukovamıza Sakaryamıza ülkemize tüm insanlığı hayırlı olasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum.”dedi.
Mehmet Yavuz teşekküre kabul etti ve gelecek günlerde bu proğramla ilgili yapacakları hakkında bilgiler verdi. 

AHMET ŞEN KİMDİR?
Ahmet Şen 1964 yılında Hüseyinli köyüde doğmuş. İlk Okulu Hüseyinli köyünde Orta Okulu Pamukova da Ticaret Lisesini Adapazarında, Anadolu Üniversitesini Eskişehir de İşletme Bölümünü bitirmiş kişiyim. Esnafım esnaflıktan emekli olduktan sonra uzun yıllardır siyasetle uğraşıyor. Emekli olduktan sonra siyasete biraz daha ağırlık vermeye başladım. 

PAMUKOVA DÜNYANIN EN VERİMLİ TOPRAKLARINA SAHİP.
Pamukova Dünyanın en güzel topraklakına sahip, içinden kara yolu. demir yoluna, hava yolu ve içinen hehir geçengüzelliklere sahip dünyanın en zengin bölgelerinden birisidir. Burada her şey var eksik olan birlik ve berasberlik yok. Bizde birbirimize eften püften sebeplerden dolayı düşman olmuşuz. Yok şuralısın, yok buralısın yok şu partidensin, yok bu pırtıdansın, diye boş sebeplerden dolayı kaga ederek bu zengin olan Pamukovamızı gerektiği yere getirememişiz. 

PAMUKOVA DA KAPALI  PAZAR YOK
Sakarya nın tüm ilçelerinde var Pamukova da Kapalı Pazar yok. Sakarya nın tüm ilçelerinde var Pamukova da oto park yok. terminal yok. konferans salonumuz yok. Doğru dürüst hastanemiz yok. 20 yıldır neden yok bunlar. Çünkü bizler. 20 yıldır kavga ediyoruz. Ondan yok. Geliniz birlitte olalım. Biz kava edersek torunlarımıza birşey bırakamayız. Geliniz birlik ve beraber olalım. El ele verip bu zengin topraklarda torunlarımıza fakirliği yaşatmayalım. 

İNSANLARLA BİZ İSTİŞARE EDİYORUZ.
Daha ben yeni geldim. Bizi gören çiftçiler şok okuyorlar. çünkü bu günü kadar kimse gidip dertlerini dinlememiş. onlara yardımcı olmamış. Onların önünü açmamış. Ne diyor çiftçiler, Bizim en büyük derdimiz. girdi fiyatları yüksek, biz 20 sene önceki fiyatlardan ürün satıyoruz. sattğımız ürünün parasına da alamıyoruz” diyorlar. geleniz bunların derleriile dertlenelim. birakınız partiyi pırtıyı yav. Bana ne partiden. Bu zengin topraklarrda bu unsanlara bu fakirliği yaşatanlar Allaha hesap veremezler.  

KARANDERE ŞELALESİNİ BULAN ADAM AHMET ŞEN.
Pamukova gerçekten güzel bu güzellikleri görmek lazım. İnsanlan bir doğaya kendilerini atsalar, şu dünya meşgalesinden kurtulup  boş şeylerden kurtulup doğaya zaman ayırsalar o güzellikle birlikte görecekler. Karandere 
Şelaleleri, buz gibi sularıyla, gerekten muhteşem, Pamukova’nın her yeri güzel, Yaylaları güzel. insanları güzel. 

AHMET ŞEN YEREL SEÇİMDE NEDEN ADAY OLMADI GÜVEN ÖVÜN ADAY OLDU?
Saatet Partisinin Pamukova kurucularının başıda olan genç dimık ve partisi tarafındanda sevile isim yereler seçimde neden aday yapılmadı?
Ahmet Şen Saadet Partisinden seçilen Güven Övün için, “Adaylık olunmaz yapılır, Ben o seçimde aday yapılmadım” dedi. 
Saadet Partisinde yerel seçim öncesi son anda gelip önce üye sonra da başkan adayı olasını sorduk Ahmet en kendi ağzından açıkladı. (Lüften alttaki videoyu izleyin)
Yine çok önemli bir sorumuza Ahmet Şen çok dopra dopra cevap verdi. Sorumuz -Peki siz projleri olan bir insansınız. Güven Övün sizin (Saadet Partisinden ) aday olup seçildikten sonre mutlaka büyük hayaller kurmuşsunuzdur. Çünkü tarihinde Pamukova da Saadet Partisi adayı başkan seçildi. Siz o zaman hayallariniz gerçek olacak diye düşünürken, bir anda Güven Övün sizden ayrıldı ve Ak Partiye gitti. Ona kırıldınız mı? diye sorduk. Ahmet Şen kendi ağzından şunları söyledi, (alttakı videodan dinleyin lütfen) 

VATANDAŞLAR PAMUKOVA HASTANESİNİN AÇILMASINI İSTEDİ.
Pamukovada Dolmuş Taksi hizmetleri yapan Şükrü Kiraz, “Ne olacak Pamukova Devlet Hastanesinin durumu” diye sordu.
Ahmet Şen “Pamukova Devlet Hastanesi Mart ayından hizmete girecek. Pamukova Devlet Hastanesi Başhekimini ziyaretimizde oradan öğrendim” dedi.

PAMUKOVA SPORUN DURUMUNU SORAN ŞÜKRÜ ÇETİNE'E AHMET ŞEN ŞUNLARI SÖYLEDİ.  
“Kemaliye de futbol oynayan çocuklarımız için destek vekliyoruz” Diyen Şükrü Çetin’e Ahmet Şen neleler söyledi?
Ahmet Şen: Bizim insanlarımısın istediği şeyler çok basit şeyler. Adam 10 tana top istiyor. Buradan seslerniyorum. Siyasilere kurumlara sesleniyorum. Aklınıza başınaza alın. Eğer bu gençlere sahip çıkmazsanız, gerekli dersleri vermezseniz, ülkemizde ve Pamukova’mızda hızlı şekilde uyuşturucu kullanım yaşı artıyor. bu vahim bir olay. bu çocuklara gerekli destek vermezsek. O kötü alışkanlıklara meylederlerse, hiç şikayet etmeyin, kusura bakmayın. Onrdan sonra Polisiye tedbirlerle, jandarmayla şunla bunla önüne geçmeye çalışırsınız, o ontane top yerine bin tane top parası harcarsınız. gençlerimiz heba olur. 


Biz oyun oynamıyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ne yani. Çocuklara bir futbol sahası yapamıyosanız o koltukları terk edin. Aklınızı başınıza alın.

TOPLANTININ MANYŞETİ AHMET ŞEN DEN 
Ahmet Şen ülkenin kurtuluşunun recetesi: “Bu gün TBMM de Grubu ve Milletvekilleri bulunan siyasi partilerin liderleri, kol kola verecekler. Elele verecekler.  Mecliste birlik ve beraberliği perçinleyen, kollarını ellerini havaya kaldıracaklar, “Biz Bu Millet İçin Varız” diyecekler. Bu ülkede ne terör kalır, ne ekonamik kriz kalır, hiç birşey kalmaz". Alın size Türkiye nin kurtuluş recetesi. 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 09:12

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER