banner392

Ahmet Şen “Nice azınlıklar vardır ki, büyük çoğunluklara galip gelmiştir”

Saadet Partisi Olağan kongresinde söz alan İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Divan Üyesi Ahmet Şen Emperyalizme dikkat çekti. Suriye, Filistin, Libya da ki olaylar bir gün bizim başımıza gelebilir” dedi.

Şen sözlerine şöyle devam etti.
 
“Allah sabredenlerle beraberdir. İslam tarihine bir bakın hep islamı savunanlar hakkı savunanların sayısı az olmuştur. Ama kim galip gelmiştir, yine hak davada mücadele edenler kazanmıştır. İnsanlar muzaffer oldular. Salondaki rakamlar, aldığınız oylar sizi hiç aldatmasın. Bakın yüzde 50 oy aldı bir parti Türkiye de ne oldu, ateş kapıya dayandı, Suriye yanıyor. Filistin yanıyor. Libya yanıyor. Çeçenistan yanıyor. Her yer yanıyor.
 
“Kin Nefret Tohumlarını Müslümanlar arasında ekmeyelim”
Yüzde elli ile değil yüzde yirmi ile biz neler yaptık iktidarda. Irkçı emperyalizm dize geldi. Biz Filistin de kan akıttık, bugün gel sen kan akıt bakalım. Gelsin Irak ta bacılarımız kirletsin bakalım. Onunu için rakamlara aldanmayın. Bir kişide olsak bu davada ölene kadar devam edeceğiz Allahın izni ile. Sorumluğumuz var. Bakın bizden ayrılanlar ne oldu, ne hale geldiler. Onlar bizim kardeşlerimiz biz onları seviyoruz. Onları kendilerinden daha çok seviyoruz. Neden biz dünya insanlığını kurtaracağız. Türkiye yi değil, İslam alemeni değil. Amerakada da köprü altında uyuşturucudan ölen insanı kurtarmaya talibiz. Onunu için bu dava büyük. Onunu için bu davada hizmet etmek herkese nasip olmaz. Kin nefret toğumlarını Müslümanlar arasında ekmeyeceğiz. Bakın Filistin de tankların altında bebekler eziliyor. Irak da bacıların kirletiliyor ey Müslüman. Bu işin şakası yok. Onunu için dirileceğiz. Özümüze döneceğiz. Hizmetler yapacağız bu insanlığa insanlık bunu bekliyor.
 
“Bu Ülkede Kredi Borcunu Ödeyemeyip Eşini, Çocuğunu Vurup İntihar Edenler Var.
Ne diyor bak. Türkiye den bir manzara: Dört yaşında bir çocuk, Türkiye de binlerce var bu manzaradan, Bir Müslüman bunu duydukça uyuması mümkün değil. Bu yataklar bize batması lazım. Ne diyor dört yaşında bir çocuk: Van’da oluyor bu hadise. Bir çocuk ekmek arabasının arkasından koşuyor annesine ekmek götürebilmek için çıplak ayaklarla buz üzerinden dakikalarca koşuyor. Annesi hasta bu çocuğun. Bu çocuğa nasıl hesap vereceksiniz.
Daha bir hafta önce, on gün önce basına yansıdı bir polis kardeşimiz, kredi alıyor. Bizim insanımız borncuna en sadık insandır. Türk insanı böyledir. Dışardan küresel sermaye geliyor, bankaları dolduruyorlar ve dağıtıyorlar. Bu şekilde bir polis kardeşimiz kredi alıyor. Mecbur bırakılmış. Ne yapsın, maaşı yetmiyor. Krediyi ödeme günü geliyor, ödeyecek parası yok. Ödemesi mümkün değil. Bir başka bankaya gidiyor oda siyonizmin bankası haberin var mı? Ordanda kredi alıyor kapatmak için ama günü gelince kapatamıyor. Sonra bunalıma giriyor. Bu olay basına yansıdı ben hikaye anlatmıyorum. Bu gerçek. Bunalımlı şekilde evine geliyor evinde iki yaşındaki çocuğunu öldürüyor. Eşini öldürüyor. Kendisini öldürüyor. Bunun hesabını kim verecek?
İki yaşındaki çocuk yarın ahirette yakanıza yapışacak. Bak getirdiğiniz sistem babamı ne hale getirdi diyecek. Bunlar Türkiye deki bin tane olaydan bir tanesi. Onunu için bunları gören bilen müslümanın uyuması mümkün değildir.
Bak uyursanız Filistin de olanlar, Afganistan da olanlar burada olacak. Uyanmak olmak zorundayız” dedi.
 
VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN ALTAKİ VİDEOYU TIKLAYIN
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2011, 01:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
amca..taraklı
amca..taraklı - 13 yıl Önce

Ahmet bey tebrikler çok güzel konuşmuşsunuz. Milli görüşcülerin ve sizlerin yolu açık olsun ALLAH yardımcın olsun.kongreniz ve yeni yönetiminz hayırlı olsun..

GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

IRKÇI EMPERYALİZM VE İŞBİRLİKÇİLER HANGİ SENARYOYU YAZARSANIZ YAZIN YENİBİR SAADET DÜNYASI KURULUYOR MÜJDELER OLSUN.

helal olsun
helal olsun - 13 yıl Önce

helal olsun sizleri gerçekten tebrik ederim ve ayrıca kutlarım...herzaman arkandayız ahmet şen..seni çok seviyoruz...davanızda başarılar..koy başkanlığını gece gündüz seninle koşturalım....her zaman yanındayız...

aaa aaa
aaa aaa - 13 yıl Önce

Gelecegin Başbakanı... Ahmet Şen .... Arkandayızzz..... Kimse Tutamaz seni...

SIRADAKİ HABER