banner392

Ahmet Şen Kemaliye köyünde coştu.

Saadet Partisi Pamukova Belediye başkan adayı Ahmet Şen seçim çalışmaları nedeni ile gittiği Kemaliye köyünde adeta coştu. Kendişi hakkında “Keçi güdemez” diyen AKP adayı ve mevcut Belediye başkanı Cevat Keser’e yüklendi.

Keser in adını vermeden “benim için 2 tane keçiyi güdemez” demiş. Diyen Şen: “Bende diyorum ki sen benim güttüğüm keçileri sayamazsın bile”
 
Ahmet Şen’i havayi fişeklerle karşılayan Kemaliye köylüleri konuşmalar arasında sık sık alkış yaptılar.
 
Şen; “Ahmet Şen’in belediye başkan adayı olması Kemaliye için bir lütuftur. Bu Allah'ın size karşı bir lütuftur. Bunu iyi değerlendirin. Yayladan bir belediye başkanın aday olması, Pamukova da 1. Olması sizlere Allah'ın verdiği bir lütuftur. Bunu çok iyi değerlendirin” dedi.
 
Pamukova da yapılan anketlerde kendisinin 1.inci çıktını söyleyen Şen; Pamukova da ki tüm esnafları gezdiğini ve ilçede 660 esnaf olduğunu söyledi ve onları da kendisini desteklemeye davet etti. “Ele ele verelim, kol kola verelim güzel Pamukova mızı birlikte inşa edelim” dedi.
 
Pamukova’yı İki kişinin yönetmek istediğini iddia eden Ahmet Şen birinin AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, diğerinin de AKP adayı Cevat Keser olduğunu ima ederek. “Bunlar Rantiyeci. Pamukova’yı köy yaptılar.”dedi.

 
AHMET ŞEN İN KEMALİYE KÖYÜ KONUŞMASI NIN TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİNİZ. 
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gökgözlü
gökgözlü - 10 yıl Önce

helal başkanım sonuna kadar senleyiz bu davanda...i̇nş

SIRADAKİ HABER