banner392

Ahmet Şen Çilekli de de coşkuyla karşılandı

Çilekli köyünü de ziyaret eden Ahmet Şen Çilekli de coşkuyla karşılandıı.

Ahmet Şen Çilekli de de coşkuyla karşılandı
 Saadet Partisi Pamukova belediye başkan adayı Ahmet Şen seçim çalışmaları için gittiği kendi doğduğu köyünde başkan gibi karşılandı.

Kemaliye köyünden ilk defa belediye başkan adayı çıkmasına sevinen köylüler Ahmet Şen i bağırlarına bastılar. Şen Partililerle birlikte Hüseyinli köyünde girdiği andan itibaren köyde adeta bayram havası esti. Köy meydanında havayi fişekler atıldı. Ellerinde meşalelerle ve sloganlarla karşılanan Ahmet Şen köylülerine teşekkür etti. Vatandaşlara sarıldı ve duygu dolu anlar yaşandı.

Gençler ise “Başkanın kralı yayladan çıkar. Bu gençler seni başkan yapar”diye sloganlar attılar.

Köy kahvesinde konuşma yapan Ahmet Şen“Sevgili büyüklerim ben bu havayı teneffüs ettim. Beni bu havada büyüdüm. Ben buranın yemeğini yedim. Ben buranın ekmeğini yedim. Ben buranın suyunu içtim. Bakınız karşınızda Allah bize de nasip etti. Bazıları çuvalla para veriyorlar aday olamıyorlar. Bakın köyünüzden birine nereye layik gördüler. Hüseyinli köyünden Mehmet Şen in oğlu Ahmet Şen i belediye başkan adayı yaptılar.” Dedi.

Seçildiği takdirde en güzel hizmetleri birlikte yapacaklarını söyledi. Kahvedeki kalabalık “Ahmet Şen gelecek, Hüseyinli gülecek” diye slogan attılar. Bunun üzerine Ahmet Şen;“Hüseyinli köyünün ne olduğunu Türkiye değil. Dünyaya göstereceğiz.”Dedi. Köyden yüzde yüz oy beklediklerini söyledi.

Meclis üyelerini de tek tek tanıtarak çok iyi bir kadro olduklarını anlattı.

Kendi köylerinden ilk defa belediye başkan adayı çıkmasına sevindiklerini söyleyen köy muhtarı Yakup Çoban ise “köyümüzden başkan adayı çıkan böyle bir genç kardeşimize, genç evladımıza sahip çıkalım. İnşallah 30 Mart akşamı aynı bu coşkuyu bu sevgisi, mutlaka Pamukova da en güzel şekilde kutlayacağımıza inanıyorum. Bundan sonra bir zaman gelecek diyeceğiz ki arkadaşlar: Bu da yetmiyor bize, aynı başkan arkadaşımızı Ankara ya göndereceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Aynı gece çilekli köyünü de ziyaret eden Ahmet Şen Çilekli de de coşkulu bir şekilde karşılanmıştı.

Pamukova nı yayla köyleri olarak adlandırılan kuzey bölgesinde kalan Kemaliye, çilekli, Hüseyinli köylerine hizmet giderken gurup yayla köyleri diye gidiyordu. Ancak hizmetlerin en son gittiği bu köylerde daha çok alt yapı eksikliğinin getirdiği olumsuzluklar üzerinde Çilekli de konuşan Ahmet Şen seçildikleri takdir de köylerin alt yapısını en iyi şekilde yaparak hizmete sunacaklarını söyledi.

Çilekli köy kahvesinde konuşan Şen“Bugün Çilekli köyünün sokaklarını gezdik. İçimiz kan ağladı. Çamurdan çıkamadık. 30 tane köyün 27 tanesini gezdim. Bu kadar bakımsız sokak olur mu? Gelecez en güzel sokakları yapacağız. Geleceğiz bir tek sokakta çamur, çukur, bir tane çöp bırakmayacağız.”dedi.

Diğer projeleri hakkında da konuşan Ahmet Şen seçildikleri takdirde Pamukova çiftçisinin yüzünü güldürecek projeler yapacaklarını söyledi.

Pamukova’nın yıllardır aynı kişi tarafından yönetildiğini de söyleyen Ahmet Şen

Geldiklerini yapacakları Projelerini de anlattı. Pamukova’nın gelişip kalkınması için daha çok tarımsal ağırlıklı projlerin üzerinde duracaklarını söyledi.

Yıllardır Pamukova’nın iyi yönetilmediğini söyledi ve Pamukova’nın kokan bir şehir olduğunu iddia etti. Daha temiz bir Pamukova için Ahmet Şeni seçin sloganı ile yola çıktıklarını da söyleyen Şen: “Allah'ın izini ile Saadet Partisi olarak bizler geldiğimizde teke den süt çıkaracak becerilere sahibiz ve Pamukova ya yaşanabilir temiz ve güzel bir şehir yapacağız” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gökgözlü
Gökgözlü - 10 yıl Önce

helal sana başkanım geliyoruz.allah naip ederse pamukova başkan görsün...

SIRADAKİ HABER