banner392

Ahmet Şen Çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Pamukova Saadet Partisi İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Şen 14 Mayıs Çiftçiler gününde Çiftçileri tarlalarından ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Ahmet Şen Çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Ahmet Şen Pamukova’nın çiftçilikle uğraşan köylerini gezerek elinde mikrofonla çiftçilerle yaptığı röportajları kameraya kayıt etti.

Çiftçilerin 14 Mayıs Çiftçiler günü bayramını kutladı ve durumlar nasıl? diye sorular sordu.

Dertli olan çiftçi sorunlarını bir bir anlattı.

“Biz çiftçilik yaparken zorlayan şey; Faaliyetlerimiz çok pahalı. İlacımız çok pahalı. Bir tanker ilaç (1 ton ) yeri geliyor 500, 600, 700 tl yi buluyor. Mazot Pahalı. İşçi bulamıyoruz. Bu tür sıkıntılar var. Mal satışında problem oluyor. İhracat olursa satış fiyatları iyi oluyor. İhracat olmadığı zaman iç piyasada mal değersiz oluyor” dedi.

Ahmet Şen ise bu sıkıntılar aslında aşılabilecek sıkıntılar. Biz siyasiler, dernekler, vakıflar birlikte hareket edemiyoruz. Bizler çiftçinin gelip burada ne derdi var diye dinlemiyoruz. Çalışma yapmıyoruz.

“Biz siyasilerden ne gibi talepleriniz var, sizler için ne yapalım” diye soru soran çiftçi vatandaşa çiftçi ise birlik olmalıyız diye cevap verdi.

“Önce bu birlikteliği sağlayamadıktan sonra bütün emeklerimiz boşa gidecek. Kenetlenirsek birbirimize. Bu Ova’da, Türkiye de söz sahibi oluruz diye düşünüyorum.” Diyen Çiftçiye Ahmet Şen şöyle söz verdi.

“Tuncer bey problemlerinizi bende Pamukova Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak gerekli yerlere ulaştıracağım. Önce Büyükşehir de vatandaşımızın derdini problemlerini gündeme getirmiştik. Ama, onu sadece gündeme getirmek değil, takip edeceğiz, yapıldı mı, yapılmadı mı, bu projeler ne aşamada, onlarla alakalı 24 saat çalışacağız Allahın izniyle. BU SÖZÜ SİZE VERİORUM” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 03:47

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER