banner392

Abdullah Aydın Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'la görüştü

Pamukova'nın tanınmış esnaflarından Aydın Mobilya ve giyim mağazalarının sahibi Abdullah Aydın sonunda Tayip Erdoğan'la görüştü.

Abdullah Aydın Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'la görüştü

PAMUKOVA AK PARTİ DE YENİ DÖNEM Mİ BAŞLIYOR,
Yerel seçimde Sakarya Büyükşehir Belediye Başakanı Ekrem Yüce'nin seçilmesinden sonra özellikle Güney bölgesinde değişim rüzgarları esmeye başladı.
Geyve doğumlu ve Pamukova da okul hayatına başlayan Yüce Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Pamukova da açık ara kazanmıştı. Seçim sırasında ve sonrasında ziyaretlerde çok yakınlarında Abdullah Aydın görüntü veriyordu.
BUGÜN ABDULLAH AYDIN TBMM DE AK PARTİ GRUP TOPLANTILARINI İZLERKEN GÖRÜNDÜ.
Abdullan Aydın AK Partı Grup Toplantısından sonra MHP Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Levent Bülbül ile görüştükten sonra Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recap Tayip Erdoğan'le birlikte görünteleri Sosyal Medyada yerini aldı.

.
Erdoğan ile birlikte poz veren Abdullah Aydın neler konuştu bilmiyoruz. Ancak Pamukova'da Ak Parti de değişim olacağını şimdiden söyleyebiliriz. 
15 Subat 2019 da yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Pamukova da Belediye Başkan adayı olan Cevat Keser kaybetmişti, seçimi Saadet Parti den aday olan Güven Övün kazanmıştı. Ak Parti ise Pamukova'da genel seçimde aldığı oyları alamamış. BüyükŞehir adayı Ekrem Yüce ise daha üksek oy alarak Sakarya da Büyükyehir Belediye Başkanı Seçilmişti. Ak Parti'nın Ak Partinin Belediye Başkanının kaybetmesini  bazıları Pamukova daki İlçe Yönetimine bağlarken bazılarıda AK Parti den 2 dönem aday olan Cevat Keser'e bağlamışlardı.
Ak Partinin yıllarca yöneticileri olmuş, bir çok yerde kazanmış isimlerinin de yerel seçimde ak partiye oy vermeyerek başka partilerden de aday olmaları AK Partiyi de yalnız bıraktıkları anlamına geldiği için. Gercekten Ak Partilerine inanlar tarafından trenden inenler olarak nitelendirildiler. 
YENİDEN KAZANDIRACAK TRENDEN İNMEYECEK YÖNETİM ARANIYORDU.
Ak Parti nin kazandıracak yeni yönetime kavuşması için Pamukova Seçimlerinde çok çalışan Belediye seçimlerini Cevat Keser in kazanması için her an onun yanında olan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz. O seçimlerde salon konuşmasında çok önemli bir konuşama da yapımıştı.


ABDULLAH AYDIN O ZAMAN DA GÜNDEME GELMİŞTİ.
Ali İhsan Yavuz videosunda anlaşılacağı üzere Abdullah Aydın a 15 Temmuz yerel seçim öncesi önemli bir bölüm ayırdığı konuşmada "Biz davamıza ihanet edemeyiz. Biz buralara Recep Tayip Erdoğan ile geldik. Asla davamıza ihanet edemeyiz. İşte Pamukova da da Abdullah Aydın Abi davasına sahip çıktı. Abdullah abi 1 ay içerde yattı. ancak yine davaya ihanet etmedi."dedi.
Abdullah Aydının davasına nasıl sahip çıktığını anlattı. O günlere ait konuşmanını tamamı daha yeni ortaya çıktı. ( O videoda ilk defa yayınlıyoruz) Haber devamında izleyin lütfen.  
ABDULLAH AYDIN KIMDIR?


Pamukova'nın tanınan asnaflarından olan Alaeddin Aydın'ın oğlu Abdullah Aydın baba dostları olan Ekrem Yüce ile çok yakın tanışıklıkları var, AK parti de yerel seçime kadar parti üyesi olarak görülen Abdullah Aydın. Ekrem Yüce'nin yerel seçimde aday olması ile birlikte sahalarda daha sık görünmeye başladı. Yüce nin seçilmesinden sonra daha bir aktıf halde Ankara dan gelen Bakanlar Milletevkilleri ve partililer ile sık sık bir araya geldi. Zaman zaman Ankara da da görülmeye başladı. 
Sakara ya gelen üst düzey AK Partili bakanlarla görüldüğü anlar kendini tanıttıktan sonda daha çok Pamukova'nın sorunları kalkınması ile ilgili istekleri ve projelerini onlara anlatmaya başladı. Pamukova ile ilgili Tarıma Dayalı Organizasyon, Pamukova'nın içinden geçen YHT (Yüksek Hızlı Tren İstasyonun) gerekli oluşu, Hızlı Trenin'i Pamukova da durmasının ilçeye kazandıracağı artı değerler olacağını onlara anlatı. 
Sporun geliştirilmesi, Doğru yönetim ve yeni yönetimlerden bahsetti. 
Cumuhurbaşkanı Baş Danışmanı Fuat Oktay ile de görüşen ve genelde Pamukova'nın sorunlarını da onlara aktaran Abdullan Aydın bugün Ak Parti nin Pamukova da yeni bir yönetim ve yeni bir kadro oluşumunda olacağını gösteren görüntüleri İktidarın ve Türkiye Cumhuriyetinin Başı, Ak Partinin Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile görülmesi Abdullah Aydın bu günden sonra Pamukova Ak Parti lokomotivinde olacağının belgesi olmalı diye düşünüyoruz. . 
Kendisine şimdiden başarılar diliyor.. 
Pamukovahaber.com
Kurucu ve Yöneticisi. 
Mehmet Yavuz 
 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 08:36

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER