banner392

Abdulkadir İpekçioğlu. Yeniden Refahtan Aday adayı oldu.

Pamukova da İş Adamı olan Abdulkadir İpekçioğlu Yeniden Refah Partisinden Sakarya’dan Milletvekili seçilebilmek için aday adalığı başvurusunu yaptı.

Abdulkadir İpekçioğlu. Yeniden Refahtan Aday adayı oldu.

İpakçioğlu Bugün Sakarya da Yeniden Refah Partisi Başkanlığına giderek başvrusu dilekçesini İl Başkan Yardımcısı Biran Yasa ya verdi.

Pamukovahaber’e açıklamlarda bulunan Abdulkadir İpekçioğlu, “Yeniden Refah Partisinden Milletveli seçilmek için resmen adaylık başvurumu yaptım. 14 Mayis da yapılacak olan Erkan Genel Seçimlerinde kazanmak için çalışacağım” dedi.

İl Başkanı Hidayet Kaya ya dilekçesini veren Abdulkadir İpekçioğlu, “Ramzan ayının tüm insanlık alemine ve seçimlere hayırlar getirmesini diledi. “Böyle güzel bir günde hayılısı ile milletimize hizmet etmek için bizde siyasete girmeye karar verdik. Ramazan ayı hayata güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur ayıdır. Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayı'na girmiş bulunuyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve refah getirmesini temenni eder, tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

İpekçioğlu daha önce Cem Uzan Partisi Genç Partide siyaset yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2023, 09:31

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER