banner392

23 Yıl önce Pamukova'ya bakan Kaymakam Pamukova ya geldi.

Pamukova da 1995 yılında meydana gelen Mühimmat Deposu Yangını sırasında Geyve kaymakamı iken tamda Pamukova ya da bakan zamanın kaymakamı şimdi ise emekli CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer Pamukova ya ziyarette bulundu.

23 Yıl önce Pamukova'ya bakan Kaymakam Pamukova ya geldi.

Referandum çalışmaları öncesi Eski ve Yeni millevekillerinin neden hayır diyecekleri çalışmaları yaparken Geyve bölgesinde CHP milletvekili adayı Erdoğan Isır ile birlikte çalışma sonrasında Pamukova ya gelen ve Celal Dinçer 23 yıl önceki cephanelik patlamasındaki günleri anlatı, Celel Dinçer o patlama sonrası kimseyi mağdur etmemek için ellerinden gelenleri yaptıkları söyledi.

Pamukova nın güzel bir ilçe olduğunu söyleyen Dinçer konuşmasının devamında Pamukova va pamukovalılara hüzurlu günler temennisnde bulundu.

İŞTE CELAL DİNÇER İN SÖYLEDİKLERİNİN TAMAMI

“ 23 Yıl aradan sonra severek görev 5 Yıl görev yaptığım, Geyve ilçesine ziyerette geldim. Geyveli dostlarımla buluştum. Çok mutlu oldum. Benim için ayrı bir önemi var Geyve nin. Çünkü huzur içide 5 yıl çokta yoğun bir hizmet dönemi geçirdim. Çocuklarımın İlkokula başladıkları bir yer burası. Gerçetten insanı Türkiye’nin en mazlum, en güzel, en dürüst insanlarının yaşadığı bir bölge. O yüzden tekrar Geyveli dostlarımla bir arada olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Burada uğrayamadığım, göremediğim tüm Geyveli dostlarıma selam ve saygılarımı iletiyorum.

Bugünku ziyaretimiin son bölümünü de Pamukova da yapıyoruz. Pamukova dan çok değerli milletvekili kardeşimiz, abimizle, çok değerli başkanımızla beraberiz. Çok değerli hemşerimiz, başkan yardımcımız ( Nail Türkmen gili göstererek) Ayrıca, Gerçekten Pamukova da çeşitli konumlarda adaylık yürütmüş olan çok değerli dostlarımızla beraber bugün güzel bir çalışma yaptık. Bölge insanlarını ziyaret ettik. Onlarla hasbihal ettik. Onların dertlerini dinledik. Bizde bilgilerimizi, görgülermizi onlarla paylaştık.

Bugünde Pamukova da bu saatte bulunuyoruz. Pamukova da hayatımda benim çok önemli bir gününde yeri var. Geyve Kaymakamı iken buranın yeni ilçe olmasından dolayı kurulma aşamasında çok katkım oldu. Devlet Dairelerinin oluşmasında gerçekten öncü olduk. Onlara çeşitli evraklariyle, dosyasıyla, yazışmalarıyla, klasörleriyle hep ne, neyi nasıl yapılacağıyle anlatarak pesonel görevlendirerek buranın ilçe teşkilatının kurulmasına katkıda bulundum. Bundan dolayı çok mutluyum.

Ama binim için hayatımda unutmayacağım bir dönem oda Pamukova da ki, burada askeri mühimatın depolandığı alandaki o çok kötü, üzücü bir patlama olayı oldu, kaza olayı oldu. Orayı gördükten sonra Pamukova nın sanki bir harpten çıkmış gibi, mahallesinin bir bölümü çok perişan vaziyetteydi.

İl valisi bizi o zaman sorumlu olarak görelendirdi. Yaklaşık 1 ay Pamukova da ben görev yaptım.Devamli hasar tespitinden tutunda, zararların tanziminde ve yaraların sarılmasında gerçekten müthiş bir çalışma yaptık. Buradaki insanların en küçük mağduriyetine kadar karşılanması için elimizden gelen bütün çabayı sarfettik. Çok düzgün çokta güzel bir çalışma yaparak yaraların sarılmasına yardımcı olduk.

Pamukovalı dostarımla 23 yıl aradan sonra tekrar bir arada olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Ayrıca Pamukova’nın daha sorunları çözülmüş, daha modern, daha insanların huzur içinde yaşayacağı bir kent olması dileğiyle tüm Pamukovalı dostlarıma kardeşlerime selam ve saygılarımı iletiyorum. Daha güzel günlerde hep birlikte gene birlikte olmak dileğiyle tüm hemşehrilerime tekrar saygılar sunuyorum.” 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 19:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet gürle
mehmet gürle - 7 yıl Önce

geyve kaymakamı iken atatürk ilkokulundaki kızının beden eğitimi öğretmeniydim salona götürürdüm kızı test kitabıyla giderdi o türbünde test çözerdi o şimdi ankarada avukat asla babasının mesleğine sığınmayan düzgün bir aile çocuğuydu her zaman örnek göstermişimdir

SIRADAKİ HABER