banner392

Sıcaklar dahada artacak.

Ülke genelinde mevsim normallerine göre hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor. Pamukova da sıcak havadan etkilenen leylekler yuvalarında ter dökerken, sokak köpekleri ise gördükleri yol kenarlarında birikmiş su birikintilerine ve göletlere serinlemek için giriyorlar.

Sıcaklar dahada artacak.

Pamukova’da devam eden ılık ve sağanak yağışlar 23 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek, Pazar günü yere yer yağan sağanak yağış yerine güneşli hava gelecek.

Hava sıcaklığı ise Pazar günü 30 dereceye çıkacak.

Haziran ayının yağışlı geçmesi çiftçileri endişelendiriyor. Kurak havadan çok yağışlı havanın kıtlık getireceğini söyleyen büyükler bu yıl yağışlı geçen havalar başta zeytin olmak üzere birçok üründe hastalık getirdi. Pamukova’da her yağmurdan sonra meyve ağaçlarında yeniden ilaçlama yapan üreticiler giderlerinin de artığını söylüyorlar.

Sağanak ve ılık geçen hava aynı zamanda bulantıcı oluyor. Sokak hayvanları öğle satlerinde yükselen sıcak havada göletlere giriyolar. Leylekler ise kanatlarını açarak yavrularını sıçaktan korumaya çalıyor. İnsanlar ise sıcakta sokağa çıkmıyor.

PAMUKOVA DA 7 GÜNLÜK HAVA DURUMU ŞÖYLE.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER