banner392

Yenikent’e Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılıyor

Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi ağız ve diş sağlığı alanındaki poliklinik hizmetlerini hastane bünyesinde kurulacak 6 üniteli yeni merkezde verecek.

Yenikent’e Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılıyor

 Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Yenikent Devlet Hastanesi’nde çalışmaları başlayan ağız ve diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başhekim Op. Dr. Murat Akgül “Daha önce hastanemizde diş hekimlerimiz hizmet veriyordu. Şimdi ise bölge halkına hizmet verecek altı üniteli, içerisinde panoramik röntgen bulunan, modern bir ağız ve diş sağlığı merkezini hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Tadilat çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi

Tadilat çalışmaları yapılan binanın planlamasıyla ilgili bilgiler alan Genel Sekreter Doç.Dr. Sağlam, 100 bin nüfusa yakın Yenikent bölgesinde ağız ve diş sağlığı alanında Yenikent Hastanesi haricinde bir hizmet bulunmadığının altını çizerek “Burada önemli bir ihtiyaç olan ağız ve diş sağlığı merkezinin hayata geçmesi bölge halkı için de önemli bir çalışma. Merkezin yapımının ve tefrişatının tamamlanmasının ardından aralık ayı gibi açılması planlanıyor. Yenikent bölgesindeki vatandaşlarımız yeni merkezin açılmasıyla ağız ve diş sağlığı konusundaki sağlık hizmetini burada rahatlıkla alabilecek.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 22:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER