banner392

Yeni bir veteriner kliniği daha açıldı.

Pamukova da Sarıoğlu Veteriner Kliniği törenle hizmete açıldı. Yeni yerin açılış kurdelesini Kaymakam ve daha önce Pamukova da ilçe tarım müdürü olarak görev yapmış olan Süleyman Akyüz birlikte kestiler.

Yeni bir veteriner kliniği daha açıldı.

Pamukova Dörtyol Mevkii, Yenice Mahalle Fatih caddesi No: 107/A de hizmete giren Sarıoğlu Veteriner Klinğinin açılışına katılan Kaymakam Tuncay Dursun yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Temenni ederiz ki, bu işyeri açılışları hep devam eder, Bu işyeri ama aynı zamnad bir hizmet, şimdiden hayırlı kazançlar diliyoruz. Kendisine, ailesine, işyeri çalışanlarına, çiftçilerimize burada çalışan kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Allah utandırmasın. Hayırlı kazançlar diliyoruz.”dedi.

İşyeri sahibi İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli Fahir Sarıoğlu’nun öğlu;  Veteriner Ridvan Sarıoğlu açılışa katılanlara teşekkür etti. Açılıştan sonra katılanlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Pamukova da yeni açılan klinikle ilçedeki veteriner hizmetleri veren iş yeri sayısı 3’e ulaştı.

 
 
Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 02:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
A.Fikri ÇENGEL
A.Fikri ÇENGEL - 10 yıl Önce

uzak da olsak da bunları görünce seviniyoruz

Nurettin Doğan
Nurettin Doğan - 10 yıl Önce

güzel pamukova'mızın güzel evlatları, kendilerine yakışan işyerlerini bir bir açıyorlar. kendileriyle gurur duyuyorum. allah başarılı kılsın. allah beklentinerini fazlasıyla versin.

SIRADAKİ HABER