banner392

Vali Balkanlıoğlu sağlıkçılara başarı belgesi verdi

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde sağlık çalışanlarını unutmadı.

Vali Balkanlıoğlu sağlıkçılara başarı belgesi verdi

Vali Balkanlıoğlu tarafından, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direnirken gazi olan vatandaşlarımıza ilk müdahalede bulunarak tedavileriyle yakından ilgilenen ve iyileşmeleri için büyük çaba sarf eden sağlık çalışanlarına, gayretlerinden dolayı Başarı Belgesi verdi.

Yenikent Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Adil Murat Akgül, o gece Valiliğin darbeci askerlerden geri alınması sırasında yaralanan tüm yaralıların en yakın hastane olarak Yenikent Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildiğini hatırlatarak “Bizler sağılık çalışanları olarak yaralı vatandaşlarımıza şifa olmak için o gece canla başla görevimizi yerine getirdik. Görevli hekim ve personelimiz dışında görevli olmayan ancak olayı duyarak hastaneye k
oşan hekim ve hemşirelerimizle birlikte gazilerimize müdahalelerde bulunduk. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimleri ve hemşireleri ile Geyve Devlet Hastanesi hekimleri de dahil olmak üzere birçok hastane çalışanı Yenikent Devlet Hastanesi’ne koşmuştu. Milletimiz gibi sağlık çalışanları da o gece tek yürek olmuştu. Hepsine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu’da şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.










Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 21:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER