banner392

Toyotasa yönetimi, çalışan Hemşirelerin Günlerini kutladı

Toyotasa Acil Yardım Hastanesi yönetimi tarafından,12 - 18 Mayıs Hemşireler haftası nedeniyle sağlık tesisi bünyesinde hemşire olarak çalışan tüm personele yönelik kutlama programı düzenlendi.

Toyotasa yönetimi, çalışan Hemşirelerin Günlerini kutladı

Toyotasa Acil Yardım Hastanesi yemekhanesinde yapılan ilk programda hastane yönetimi adına Başhekim Opr. Dr. Turgay Şimşek tarafından, 30 yıl hemşirelik mesleğini başarıyla yerine getirmiş hemşire Fadime Ural, Aysun Paröz, Nursel Ursavaşve Nurten Akçaoğlu’na teşekkür belgesi verildi.

TEŞEKKÜR BELGESİ

Belge takdim töreninde konuşan Başhekim Şimşek “Sağlık hizmet sunumunun temel yapı taşlarını oluşturan hemşirelerimizin hastalarımıza vermiş oldukları tedavi hizmetlerinin yanında güler yüzlü, hoşgörülü, sağduyulu insani özelliklerinin yanında profesyonel yaklaşımlarını takdir ediyorum. Bu bağlamda yatan ve ayaktan hasta memnuniyetimiz üst seviyelerde olup, bu yaklaşımın devamını diliyorum. Bu doğrultuda hemşirelerimizin yaşanan her türlü zorluk ve sıkıntıları bireysel beceri, yetenek ve bilgisi ile aşacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşirelerimizin gününü kutluyorum.” dedi. Konuşmanın ardından kutlama kapsamında birimlerden alınan fotoğraflarla hazırlanmış slayt gösterisi güne renk katıldı. Daha sonra pasta kesimi yapılarak çalışanlara ikram edildi.

HASTANE GECESİ

Bir diğerorganizasyon ise “Hastane Gecesi” adı altında Evin Park’ta düzenlenen programla gerçekleşti. Hastane hemşireleri başta olmak üzere personelin katılımıyla düzenlenen gecede konuşan yapan Başhekim Şimşek “Sağlık çalışanlarımızın verimliliğinin arttırılması ve motivasyonunun en yüksek seviyelere çıkarılması için zaman zaman böyle organizasyonların gerekli olduğuna inanıyorum.” dedi. Yemek, müzik ve sohbet eşliğinde devam eden gecede hemşireler ve hastane çalışanları gönüllerince eğlenerek stres attı.





Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 00:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER