banner392

Toyotasa Personeli bir araya geldi

Geçici yeni binasına taşınan Toyotasa Acil Yardım Hastanesi personeli düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toyotasa Personeli bir araya geldi

Şubat ayında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Serdivan (Altınova) ek binaya taşınan Toyotasa Acil Yardım Hastanesi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Hastanede incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Aziz Öğütlü, gerçekleştirilen toplantıda personelle bir araya geldi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Özcan Öktem, Başhekim Op.Dr.Hayal Uzelli Şimşek, Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Kubilay Elhan, İdari-Mali işler Müdürü Abdurrahman Kandemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Kevser Alikılıç ve Müdür Yardımcısı Mehmet Bağış da düzenlenen toplantıda hazır bulundu.

Katılımın yoğun olduğu toplantıya servis ve birimlerde görevli personellerden temsilciler katıldı. Doktordan hemşireye, masa başında çalışan personelden temizlik ve güvenlik personeline kadar tüm personele taşınma sürecinde gösterdiği öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Öğütlü ve Başhekim Şimşek kısa birer konuşma yaptılar.

Polikliniklere başvuran hasta sayısının 24 saatte 1000 kişiyi aştığını ifade eden Şimşek, acil servise başvuran hasta sayısının ise 24 saatte 400 kişinin üzerinde olduğunu belirtti.

Yatış ve taburcu işlemi yapılmadan 24 saatlik zaman dilimi içerisinde tedavi görecek hastalar için, eski hizmet binasında olmayan Günü Birlik Tedavi Ünitesinin hizmete başladığını dile getiren Öğütlü, göz ameliyatlarının da bir an önce yapılmaya başlanması için adım atıldığını gerekli cihaz ve malzemeler için çalışma başlatıldığını ifade etti.

Öğütlü, personelle bir süre sohbet ederek dilek ve talepleri de değerlendirdi. Başhekim Şimşek, “Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için mevcut durum ve önümüzdeki günlerde planladığımız çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduğumuz toplantının verimli olacağını düşünüyorum, ziyaretlerinden dolayı İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.Aziz Öğütlü’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER