banner392

Recep Yıldırım hasta ziyeretleri yaptı

Ak Parti Sakraya Milletvekili Recep Yıldırım Pamukova da hasta ziyaretleri yaptı. İki sene önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve yatağa düşen Savaş Şahin i ziyeret eden Yıldırım: “Hepimiz özürlü adayıyız” dedi.

Recep Yıldırım hasta ziyeretleri yaptı
Özürlüleri Anayasal güvence altına aldıklarını söyleyen Recep yıldırım. “Şimdi yaşlı ve özürlü kimselere para veriliyor” dedi.
Kardeşlerini ziyaret eden Ak Parti Miletvekili Recep Yıldırım’a teşekkür eden İkra yemek şirketi sahibi Savaş Şahin in kardeşi Hüseyin Şahin şirket çalışanları ile birlikte Recep Yıldırımla fotoğraf çektirdiler.
Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik Hikmet Şenolu da evinde ziyaret ettiler. Bir süreden beri rahatsızlığı nedeni ile evinde dinlenen Babam Sultan Vakfı Pamukova şübesi başkanı Hikmet Şenol vekillerin ziyaretinden memnun oluduğunu söyledi. Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik beraber geldikleri Ak Parti İl genel meclisi üyesi Hüseyin Şen ve partililer de Şenol u ziyaret ettiler. Vekiller Hikmet Şenola Gecmiş olsun deyip, Allahtan acil şifalar dilediler.
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2010, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İntuvei
İntuvei - 14 yıl Önce

Sn. Millet Vekilleri Sizin Samimiyetine İnanmıyoruz Artık Düşün Milletin Yakasından

SIRADAKİ HABER