banner392

Pamukova Pazarı bu hafta Korona’dan uzak yere kurulacak.

Pamukova İlçe Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile Çarşamba günü çarşı içinde kurulacak olan açık Halk (Pandemi Süresince) Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstasyon Caddesinde Kurulacak.

Pamukova Pazarı bu hafta Korona’dan uzak yere kurulacak.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Güven Övün şunları duyurdu.

“Sevgili Hemşerilerimiz..!

İlçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile Halk Pazarımız İstasyon meydanında kurulacağından dolayı Belediye olarak 3 otobüsle birlikte Çarşamba günü sabah saat :09.00'dan itibaren pazar alışverişinizi yapmak üzere sizleri İstasyon meydanına taşıyacağız,” dedi.

TEDBİRLER VE PAZARA GİDİŞ GELİŞLER BELEDİYEDEN

Otobüslerde sosyal mesafe kuralları geçerli olacak, Maske tedarik’te belediyemizce yapılarak, 1'er koltuk boş bırakılarak oturma düzeni oluşturulacaktır. Sizlerin sağlığı için alınan bu tedbirlere azami riayet göstermenizi rica ediyor, sağlıklı günler diliyorum. Diyen başkan gidiş gelişleri şu şekilde organize ettiklerini de şöyle anlattı.

1.Güzergah: Belediye Hamamı önünden başlayarak, Ankara caddesi, Çardak sokak, İstiklal sokak ve Ergenekon caddesi üzerinden Fatmahanım İlköğretim Okulunun önünde son bulacak.

2.Güzergah: Mühimmat Bölüğü önünden başlayarak, Ankara caddesi, Cihadiye sokak, İstasyon Caddesinde sol bulacak.

3.Güzergah: Mevlana caddesi / Destan sokaktan başlaşarak, Hasan Çavuş sokak, Kazım Karabekir sokak, Mehmet Akif caddesi ve Atatürk Bulvarını takip ederek Dörtyol da son bulacak.

Not: Otobüs gidiş dönüşleri aynı güzergahtan olacaktır.


 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER