banner392

Pamukova Dh Başhekimi Toyoto hastanesine atandı.

Pamukova Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turgay Şimşek Sakarya Toyoto Hastanesi başhekimi olarak atandı.

Pamukova Dh Başhekimi Toyoto hastanesine atandı.

Pamukova ya 1 yıl önce atanan ve Genel Cerrah olan Op. Dr. Turgay Şemşek in yerine İl Sağlık Müdürlüğü İdari Hizmet Başkanı Dr. Mustafa Çelebi atandı.

Yaklaşık bir bucuk yıl önce Pamukova başhekimi olarak atanan ve Toyoto Hastanesine tayini çıktığı öğrenilen Op. Dr. Turgay Şimşek Pamukova da görev yaptığı kısa sürede Pamukova Devlet Hastanesine doğal gaz sistemini kurmuştu.

Dr. Turgay Şimşek Geçtiğimiz günlerde "Tamoksifen Deneysel Lenf Ödem modelinde koruyucu etkisi var mı?" adlı çalışmasıyla 7. Cerrahi Araştırma Kongresinde çalışma arkadaşlarıyla birlikte birincilik ödülü aldı. 7-9 Kasım 2013 Ankara'da 7. Cerrahi Araştırma Kongresinde sunarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte birincilik ödülü alan Şimşek ayrıca kök hücre üzerinde de başarılı çalışmalarından dolayı da ödülü var.

Sakarya doğumlu, evli ve 1 çocuk babası olan Op. Dr. Turgay Şimşek’in önümüzdeki günlerde Toyoto da görevine başlayacağı öğrenildi.

Turgay Şimşek in yerine Pamukova ya başhekim olarak İl Sağlık müdürlüğünde görevli Dr. Mustafa Çelebi’nin atandığı öğrenildi. 
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 22:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
adem kuşaklıoğlu
adem kuşaklıoğlu - 9 yıl Önce

6 şubatta sakarya toyata hastanesıne ğıttim muayıne için randefu aldım dr oturduyu yerden neyınvardedı bende anlattım hıç muayıne etmeden bana 1 kutu hap yazdı ve 15 ğünsonra kontural için ğeldedi doktorluk bu mu sız olsanız ne yaparsınız ğidermisınız

isimsiz.
isimsiz. - 10 yıl Önce

turgay bey pamukova hastanemize çok yenilikler getirdi. çok başarılı bir doktor olmasının yanı sıra çok alçak gönüllü,mesleğini çok severek yapan,hastaları için elinden geleni ardına koymayan bir doktordu. gönlümüzden hep burada kalması geçerdi ama allah yolunu açık etsin. inşallah gittiği yerde daha çok rahat eder kalbimiz onunla..

SIRADAKİ HABER