banner392

Pamukova Devlet Hastanesine 2 yeni doktor daha geliyor

Pamukova Devlet Hastanesi yeni binasına taşındıktan sonra hem hizmette, hem de kadrosunda atılım yaptı. Yeni atanan 1 kadın doğumcu 1 de Dahiliyecinin de gelmesi bekleniyor.

Pamukova Devlet Hastanesine 2 yeni doktor daha geliyor

Sekiz ay (8) ay önce 2021 Ekim terihinde yenilenen Pamukova Devlet Hastanesinin hizmete girmesi ile birlikte hastanede gözle gürülür önemli değişiklikler yaşandı.

Yeni Başhekim Op.Dr. Sena Genç Elden Başkanlığında ve Hastane Müdürü İbrahim Budak in da idari ve yönetim hizmetlerinin gelişmesine ve yeniliklerin yapılması doğrultusunda  sağlıkçılar ve Hemşiler ile çalışan memurların gayretleri ile 8 Ayda Hastanede önemli gelişmelerin olduğunu görüyoruz.

YENİ ATANAN 2 DOKTORUN GELMESİ BEKLENİYOR

Pamukova Devlet Hastanesine 1Kadın doğumcu, 1 tanede Dahiliye doktoru atandı. 2 Doktorunda önümüzdeki günlerde görevlerine başlaması bekleniyor.  

Gelen doktorlar tam gün esasına göre çalışacaklar. Bugüne kadar eksik olan doktorların yerlerine yardım için diğer hastanelerden haftada 1 gün gelen doktorlar yerine şimdi tam gün hizmet verecek yeni doktorlar görev yapacaklar.

YENİ KADROLAR İLE BİRLİKTE HASTANEDE DURUM NASIL

Pamukova Devlet Hastanesinde

2 tanede Aile Hekimi var.

Hastene Başhekemi K.B.B Doktoru Op. Dr. Sena Genç Elden tarafından yürütülüyor. Sena Hanım hafta da 1 günde de poliklinik yapıyor. Hastalarda olabilecek cerahi müdahalelerde diğer hastanelerden de yararlanıyor.

Hastanede dış hekimi sayısı 3. Üç hekimde aktif durumda görevlerine yapıyorlar. Diş Lararatuvarında randevülü hastalara 5 gün hizmet veriliyor. Günde 13 yeni hastaya 6 tanede eski hastaya bakılıyor.

LABORATUVAR HİZMETLERİ 24 SAATE ÇIKARILDI.

Dijital Rontgen Cihazı hizmette.

Laboratuvar hizmetleri önceleri 12 saat üzerinden hizmet veriyordu. Şimdi ise 24 saate çıkırıldı.

Dijal Rotgen Cihazı alındı. 8 saat olan hizmet 24 saate çıkarıldı.

2 ADET HİZMET ARACI ALINDI.

Yeni hasteneye 2 adet hizmet aracı alındı.

1.Araç idari hizmetlerde kunlanılırken,

EVLERE SAĞLIK HİZMETİ

2. Araç ise evrak getir-götür, kan getir götür işleri için kullanılırken bir diğer araç ise evlere Sağlık Hizmetleri götürmede kullanılmaya başlandı.  

YATAKLI HİZMET

Pamukova Devlet Hastanesi yenilendikten sonra 3 katlı olarak inşa edilmiş ve Hastanelerin olmazsa olmazı Yataklı Hizmet olduğu için Pamukova da da Devlet Hastanesinde yatacak hastalar için 27 tane yatak bulanan Hastanede yatarak hizmet almak isteyenler oradan alabiliyor.

Birde Müşühade oaları var. 6 tane odada hizmet veriliyor.

ULTRASYON CİHAZI DA ALINDI.  (ultragosyon)

DİYALİZ HİZMELERİ DEVAM EDİYOR

Pamukova Devlet Hastanesinde Böbrek Hastaları için diyaliz hizmetleri verilmeye başladı. 8 Ay önce yeni yapılan Devlet Hastanesinde 5 yataklı 5 cihazlı 20 hastaya hizmet verilmeye başladı. 2 vardiya olarak 5 sabah, 5 öğlen bir haftada 6 gün boyunca 20 hastaya hizmet veriliyor.

HASTANE YENİLENDİKTEN SONRA KAZANINCINI DA ARTTIRDI.

Özelikle Diyaliz hastalarından gelir elde eden hastana ortalama aylık 160 bin tl gibi gelir elde ediyor. Önceleri toplam gelir böyle iken şimdi ise bu gelir 4 e 5 katlamaya başladı.

ACİL HASTALAR İÇİN MERKEZDEN HER GÜN 2 PRATİSYEN DR. GELİYOR.

Pamukova devlet hastanesinde acil durumlar için yeterli sayıda pratisyen hekim her gün geliyor. Hastene yetkilileri  “Acil iyi çalışıyor. Yeterli sayıda pratisyen doktor her gün geliyor” diyorlar.

Hastene gün geçtikçe hizmet üretim kapasitesini ve tecrübeni de artıyor.

Yetkililer, “Hastene bu kapasitesi ile artık ameliyat yapabilecek konuma geldi. Yeterki genel genel cerreh ataması yapılsın” dediler.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2022, 18:50

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER