banner392

Naci Kuru’nun cenazesi ikindi namazı sonrası kaldırılacak

Pamukova da Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun Cenazesi öncesi olağan üstü bir çalışma yapıldı.

Naci Kuru’nun cenazesi ikindi namazı sonrası kaldırılacak
Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun ölüm haberi Pamukova da şok etkisi yaratırken Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü ve Belediye bugün yapılacak ve bir çok bürokrat'ın katılacağı Cenaze töreni öncesi bir dizi tedbirler aldı.


Pamukova Kaymakamlığında olağan üstü toplantı..


Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun ölüm haberi sonrası Pamukova Kaymakamlığında, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Başkan yardımcısının katılımı ile acil bir toplantı yapıldı. Kaymakamlıkta bu toplantı devam ederken Pamukova belediyesi fen işleri merhum Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun baba ocağının önünde bozuk olan kilit parkeleri değiştirme çalışmalarını sürdürülürken, baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.. Belediye hoparlörlerinden İlçe halkına Emniyet Müdürü Kuru'nun vefat haberi duyuruldu.

Cenazenin güzergahı ve gelen konukların araçlarının park yerleri belirlendi..

Kaymakamlıkta yapılan toplantı sonrası Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünden Şube Müdürleri'nin çoğunlukta Emniyet personeli Cenaze namazının kılınacağı çarşı camii, Naci Kurunun baba ocağı önünde ve cenazenin götürüleceği güzergahlarda incelemelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Pamukova da yapılan çalışmalara katıldı

Daha sonra İlçe'ye Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ve Yardımcıları gelerek yapılan çalışmalar konusunda Kaymakam Tuncay Dursun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Sarıkaya dan bilgi alıp son değerlendirmeleri yaptılar.

Pamukova da bugün bu yollar trafiğe kapalı


Yapılan değerlendirmeler ve toplantılar sonunda Pamukova da bugün Dört yol mevkiinden Çarşı Camiine ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar olan yol güzergahı araç trafiğine kapatıldı. Çarşamba pazarının yeri değiştirilerek Tahıl Pazarı ve Türk Ocağı caddesinde kurulan Pazar PTT önündeki Mehmet Akif Caddesine kaydırıldı. Hamam sokağı ve Akhisar fırını bölgesi, Tahıl Pazarı ve Türkocağı caddesi de Cenaze töreni boyunca Pamukova Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kararı ile trafiğe kapatıldı.

Cenaze töreni programı belli oldu..

Merhum Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru için bugün Saat: 11.00 da Eskişehir Emniyet Müdürlüğü önünde devlet töreni yapıldıktan sonra, Kurunun cenazesi baba ocağı Pamukova'ya uğurlanacak. Saat: 14.30 sıralarında Kuru'nun cenazesinin Pamukova da olması beklenirken Kuru'nun baba ocağının önünde taziyeler kabul edilip helallik alındıktan sonra Kuru'nun cenazesi Pamukova Çarşı Camiine getirilecek. Kılınacak İkindi namazına müteakip Elperek Mahallesi kabristanlığında toprağa verilecek.

Cenaze namazına bir çok İl'in Vali ve Emniyet Müdürü katılacak

Merhum Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kurunun Cenaze namazına İçişleri Bakanı Mummer Güler'in katılıp katılmayacağı kesinleşmezken Emniyet Genel Müdürü Pamukova daki cenaze namazına katılacak. Bursa, Yalova, Bilecik, Sakarya, Düzce, Bolu, Kocaeli, İstanbul Vali ve Emniyet Müdürleri'nin Cenaze namazına katılacağı diğer illerden de Vali ve Emniyet Müdürlerinden katılımın olacağı bildirildi. Ayrıca Cenazeye Milletvekillerinin yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanında katılacağı belirtildi.


Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali baba
ali baba - 11 yıl Önce

çok kıymetli arkadaşımı kaybettim allah( rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine başsağlığı ve allah'tan (c.c) sabırlar dilerim.(c.c)

SIRADAKİ HABER