banner392

Mekece İlkokulu Müdür yardımcısı Faruk Öğretmen futbol kazası geçirdi.

Pamukova / Mekece İlkokulu Müdür Yardımcısı Faruk Gökbulut 1 Mart 2016 tarihinde halı saha maçı yaptıkları sırda sahada yere düştü ve sol ayak bileği kırıldı.

Mekece İlkokulu Müdür yardımcısı Faruk Öğretmen futbol kazası geçirdi.

Olaydan sonra Toyoto Hastanesine kaldıralan Faruk Gökbulut 4 Mart 2016 Cuma günü Hastanede ameliyata alındı ve kırılan ayağın bakımı yapıldıktan sonra platin ve plak takıldı ve kıralan ayak alçıya alındı.

Üç gün Hastanede kalan Gökbulut öğretmenimiz 7 Mart 2016 Pazartesi günü taburcu edildi. Kendisine 1 ay heyet raporu verilen arkadaşımıza Hastane tarafından ayağın iyileşebilmesi için 1 ay heyet raporu verildi. Daha sonra evinde istirhat etmeye başlayan Faruk Gökbulut öğretmeninizi yakın dostları ve akrabaları hasta ziyartleirine başladılar.

Biz de Pamukova Haber Ailesi olarak acil şifalar diliyor, sağlıklarına kavuştuktan sonra yine aramızda görmeyi temenni ediyoruz.
FARUK HOCAMIZ EVİNDE DİNLENİYOR.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 15:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tevfik Coşkun
Tevfik Coşkun - 8 yıl Önce

faruk hocam çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim

muhsin   gür elp.mahalle muhtarı
muhsin gür elp.mahalle muhtarı - 8 yıl Önce

saygı değer faruk hocam çok geçmiş olsun şimdi öğrendim.kusura bakmayın tekrar geçmişolsun der acil şifalar diliyorum.saygı ve sevgilerimle.hoşca kalınız.muhsin gür elperek mahalle muhtarı

SIRADAKİ HABER