banner392

Mart Karı Sakarya’yı hastaneden vurdu.

Mart Karı Kazma Kürek yaktırır diye bekleyen Sakaryalılar sabah erken saatte başlayan lapa lapa kara bakarken Korucuk Araştırma Hastanesi hastaları zor anlar yaşadı.

Mart Karı Sakarya’yı hastaneden vurdu.

1999 Depreminden Sonra Sakarya’nın yeni yerleşim yerlerinin Akarca-Soğütlü-Ferizli gibi yerlere kaydırırken korucuk bölgesine de yapılan Araştırma Hastanesi bugün gerçekten kayak merkezinı andırdı.

Hastanenin bulunduğu bölgede sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yolları tamamen kapladı. Sabah erken saatlerde randevülü ve kontolleri için gelen hastaların hastaneye akın etmesi sonunda Hastenin yakında meydane gelen kaygan yol araçların yoldan çıkmasına ve yolun bir süre kapanmasına neden oldu.

TÜM AYRINTILARI GÖRÜNTÜLÜ OLARAK İZLEMEK İÇİN (Alttaki linke taklayın)

Bir haftadan beri Meteorooljinin hava durumlarını verirken yaptığı uyarıları duymayan kalmazken Sakarya Büyük Şehir Belediyesi ve Sakarya İl Sağlık Müdürlügü bu gün meterolojinin uyarılarını hiç dinlememiş şekilde bölgede tedbir almamışki. Vatandaşların çektiğimiz görüntülerde sitemleri daha çok Büyük Şehir belediyesine oldu.

Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri bölgeye her ne kadar tuzlama yapıldığını söylesede vatandaşlar “Belediye neden yola tuz dökmedi” diye kameralarımıza stem ettiler.

Hastaneye 500 metre kadar uzakta kalan araçlardan yürüyerek gelen yaşlılar ve hastalar da zorlandılar.

Bir vatandanşı Kemoterapi almak için getiren çocukları “ Keşke Sakarya Büyükşehir Belediyesi bizlere söyleseydi. Bizler traktörlerimizle gelir yolları açardık.” dedi.

1 saat kadar kapanan yoldan hastaneye ulaşabalmek için siren çalarak gelen ambulanslar ise dakikalar sonra ters yoldan girerek hastaneye ulaşabildiler.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER