banner392

Fizik Tedavi Merkezine iki bastonuyla geldi yürüyerek çıktı.

Pamukova da yeni açılan Mıgun Fizik tedavi merkezine iki bastonu ile gelen Kadir Atay iki hafta tedavi gördükten sonra bastonlarını attı ve artık yürüyerek gelip gidiyor.

Fizik Tedavi Merkezine iki bastonuyla geldi yürüyerek çıktı.
Yaklaşık iki ay önce Pamukova da ilk ve tek olarak hizmete giren fizik tedavi merkezi birçok fizik rahatsızlığı olan hastanın ilgi odağı oldu. Açıldığı ilk hafta parasız hizmet veren Mıgum Fizik Tedavi merkezi kısa sürede çok sayıda hastanın şikayleri olan bel ağrıları, felçli olan ve yürümekte zorluk çeken hastaların şikayetlerine karşı olumlu sonuç vermeye başladı.
 
Ayağı felç olan Mehmet Amca tedavi merkezine ilk geldiğinde yürüyemiyordu, İki haftalık seanslar sonunda yürüyerek gelip gitmeye başladı.
Kadir Altay ilk geldiğinde iki bastonu ile gelmişti. Kısa süre sonra iki bastonunu da bıraktı. Artık fizik tedavi merkezine yürüyerek gelip gidiyor.
Pamukova Eski Hamam sokakta hizmet veren mıgum Fizik Tedavi Merkezi işleticisi Yasin Sargın:
“Fizik Akapunktur programlarımızla felç, bel ağrısı ve boyun fıtığında yüzde doksanlara varan sonuçlar alıyoruz” dedi.
Tedavi merkezinde Mıgum Yatakları almak isteyenlere yatak satışları da yapılıyor.
Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2010, 01:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gülhan BODUR
Gülhan BODUR - 13 yıl Önce

MIGUNLA GURUR DUYUYORUM ÖZELLEİKLE SABIR GÖSTERİP GELENLER İNANLAR HİÇ BOŞ ÇIKMIYOR HARİKA BİE BAKIM CİHAZI LÜTFEN İYLEŞEN MİSAFİRLER HERKESE TAVSİYE ETSİNLER EVİNE MIGUN YATAĞI ALAN HİÇ KİMSE İLAÇ KULLANMAZ VEYA İLAÇ SAYISINI DÜŞÜRÜR.

SIRADAKİ HABER