banner392

Çocuk bile Bu yapılanlara ‘tüüüüü’ dedi.

Pamukova da son zamanlarda çöp toplama işini alan Biosun’un bidonlarını kimler deviriyorsa. Çöplerin yerlere dökülmesine kimler neden oluyorsa Efe den tam not olarak güzel bir “Tüüü” puanı aldılar.

Çocuk bile Bu yapılanlara ‘tüüüüü’ dedi.

Özellikle çöp bidonlarının eskimesi ve kapaklarının açık kalması nedeni ile birde devrilen bidonlardan yerlere saçılan çöpler çevreyi kirletiyorlar.

 

Bidonların köpekler tarafından devrildiği iddiaları yanında gece bazı kimseler tarafından çöp bidonlarının yere bilinçli olarak devrildiğini söyleyenlerde var. Ancak ister köpekler, isterse insanlar tarafından devrilen çöpler çevreyi kirletiyorlar. Birde yine sokarlarda sahipsiz köpeklerin çoğalması ve devrilen çöp bidonların içinden çıkardıkları çöp poşetlerini rast gele yerlere taşımaları çevreye olumsuz etki yapıyor.

 

Elperek Mahallesi Emir Sultan Caddesi üzerindeki çöp bidonlarının devrili olduğunu gören Küçük Efe bile çöpü devirenlere çok güzel bir gönderme yaptı. Efe Çöplere doğru dönerek devirenler kimse onlara “Tüüüüh” dedi. Eğer devirme işi devam ederse Efe devirenlere daha başka bir not vereceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER