banner392

Cevat Keser Yeni Hastane ile ilgili müjdeyi verdi.

Başkan Keser, "Çok şükür hastaneyle ilgili her türlü pürüzü aştık. Önümüzdeki 15 gün içerisinde şantiye kurulumu tamamlanarak, hastane inşaatına başlanılacak” dedi.

Cevat Keser Yeni Hastane ile ilgili müjdeyi verdi.

 Bu gün belediye makam odasında 25 Yataklı İlçe Devlet Hastanesinin yapım işini alan yüklenici firma (El Yapı İnşaat) yetkilileri bir araya gelen Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, şantiye kurulumu, hafriyat çalışmaları ve hastane yapım aşaması gibi konularda müteahhit firma ile bilgi alışverişinde bulunarak, hastane yapım aşamasında belediye olarak gerekli her türlü desteği vereceklerini belirtti.

“13 ay içerisinde ilçemiz her türlü teknolojik donanıma sahip, modern, tam teşekkülü kalıcı bir Devlet Hastanesine kavuşacaktır.” diyen başkan:

“25 YATAKLI KALICI HASTANEDE SON DURUM”

Pamukova’ya “kalıcı, modern, teknolojik donanımı yüksek, hekim ve uzman doktor ihtiyacı tam olan, yeni bir hastane yapılması için” yoğun bir mücadele veren  Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser,  uzun bir süredir Sakarya Valiliği, Milletvekillerimiz ve Sağlık Bakanlığı nezdinde yürüttüğü çalışmalar neticesinde, kalıcı hastane için ihale sürecinin başlatılmasını sağlamıştı. 

'HER ŞEY PAMUKOVA İÇİN'

Pamukovalıların taleplerinin kendileri için her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser;  "Yeni hastanemizin yapımıyla ilgili süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah Pamukovalılar hak ettikleri hastaneye en kısa sürede kavuşacak. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemizle beraber Pamukova için çalışmaya devam edeceğiz. Kurumlar arası iş birliği yaparak, ilçemiz ve köylerimiz için ter dökmeye devam edeceğiz. Ben bu noktada sağlık alanında önemli projeler imza atan ve ilçemize 25 Yataklı Yeni İlçe Devlet Hastanesinin yapılmasında gerekli talimatları veren, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız  Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sn.Recep Akdağ’a, Sakarya Valimize, AK Parti Sakarya Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine ve yeni hastane için ortak mesai harcadığım tüm Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerimize, Belediye Meclis Üyelerimize bu konuda emek ve katkı sunan herkese ilçe halkım adına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi ve sözlerini

“Her şey Pamukova için” , “Durmak Yok, Hizmete Devam” diyerek bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 19:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER