banner392

Yüksel Sitesinde 60 bin tl den başlayan fiyatlarla lüks daireler

Gelişen ve büyüyen Pamukova’da site yapımı da gelişmeye başladı. Yüksel İnşaat ın kısa süre ence başladığı Elbperek mahallesinde Elbirlik İlköğretim okulu yanında yapılan 56 daireli site de 60 bin tl den başlayan fiatlarla ev sahibi olabilirsiniz.

Yüksel Sitesinde 60 bin tl den başlayan fiyatlarla lüks daireler
Pamukova’da gelişen sektörlerden biri de inşaat sektörü. Yap-Sat şeklinde devam eden daire yapımı yanında geniş alan içinde site yapımıda başladı. Yüksel Keskin tarafından Elperek mahallesinde Elbirlik İlk Öğretim Okulu yanında başlanılan “Yüksel Sitesi” bittiğinde 7 blok olup her blokta 8 daire olacak. Kısa bir süre once başlayan inşaatın 5. Blokunun temeli atıldı.
Biten birinci ve ikinci bloklara daire sahipleri taşınmaya başlandı.
Yüksel Sitesinin 600 m2 parkur alanı olup, bloklar arasında geniş yolların yanında özel çocuk parkı, araba parkı ve market bulunuyor.
Daireler 122 m2, 3+1 kaloriferli, merkezi ısıtma sistemli + güneş enerjili ve ortak uydu tv sistemine sahip.
Firma sahibi Yüksel Keskin Pamukova ya yakışan güzel bir site yapmaya çalışıyoruz. Hazır beton kullanıyoruz. Dairelerimizin içinde en kalite malzeme kullandık. Bütün dairelerimiz önü açık şekilde planlandı. 7 bloktan oluşacak 56 daireli bir site yapıyoruz. Elperek mahallesinde okula yakın, çarşıya yakın ve bir tarafta üzüm bağları görüşlü Yüksel Sitesini en kısa süre içinde bitirmek için çalışıyoruz. Alıcılara her türlü kolaylık sağlıyoruz” dedi.
Yüksel Sitesi ile ilgili daha geniş bilgi almak için:
Tel: 0544 361 56 30 telefonu arayabilirsiniz.
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2010, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mustafa keskın
mustafa keskın - 13 yıl Önce

hakıkaten bravooo

selma
selma - 13 yıl Önce

:))

SIRADAKİ HABER