banner392

Yüksel İnşaat hedef büyüttü.

Pamukova da Yüksel Siteleri ile büyük projeye imza atan “Yüksel İnşaat” 56 konutluk Yüksel Sitelerinden sonra 50 konutluk ek konut yapım analaşması ile Yüksel sitelerini 100 konutluk büyük projeye dönüştürdü.

Yüksel İnşaat hedef büyüttü.
Elperek mahallesinde Elbirlik İlk Öğretim Okulu yanında bir yıl önce 7 bloklu 56 lüks daireli Yüksel Sitelerinin yapımına başlayan Yüksel İnşaat, şimdi de 50 konutluk yeni toplu konutların anlaşması ile hedefini 100 konutluk siteye dönüştürdü.
Yüksel İnşaat ın sahibi Yüksel Keskin. Pamukova da konut talebine cevap vermek için çalıştıklarını, hızla gelişen ve doğal gazında Pamukova’ya gelmesi ile daha modern konut üretmeye çalıştıkları söyledi.
Keskin:
“Pamukova da bir yıl önce başladığımız Yüksel Siteleri ne büyük ilgi gösterildi. 7 bloklu 56 daireli 4 katlı inşaatlarımızı bitirmek üzereyiz. Bitmiş iki bloğumuzda evlerine taşınanlar oldu, ancak yerimizin güzel olması talep artışı olması yüzünden siteye bitişik alanda ikinci konut yapma anlaşması yaptık. Bir taraftan Yüksel Sitemizin eksiklerini tamamlarken, yeni konutlarımızın da projesine başlamış bulunmaktayız. Amacımız gelişen, değişen Pamukovamıza yakışır binalar üretmek” dedi.
Sitlerin yapım aşamasında sürekli inşaat kontrol sorumlusu olarak her gün işinin başında olan Mustafa Keskin ise;
Yeni konutların yapımınında kısa süre içide tamamlanacağını söyledi.
YÜKSEL SİTELERİ NE ULAŞMAK İÇİN:
Tel: 0 544 361 56 30
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2011, 01:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
esmerim
esmerim - 13 yıl Önce

hakikaten çooooook başarılısın

ahmet
ahmet - 13 yıl Önce

çokkk başarılısınnn bravoooo:)) :D

tayfun
tayfun - 13 yıl Önce

çok değşk ve anlamlı proje gürültüden uzak sessız ve sakın bır ınsan daha ne ısterkı

SIRADAKİ HABER