banner392

Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışmasında Dev Organizasyon

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen dünyanın en önde gelen uluslararası kumaş tasarım yarışmaları arasında yerini alan 11. İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması Four Seasons Hotel de dev bir organizasyon ile gerçekleşti.

Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışmasında Dev Organizasyon
İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ve Yönetim Kurul Başkanı İsmail Gülle ev sahipliğinde yapılan İTHİB uluslararası kumaş tasarım yarışması rekor başvurusu ile uluslararası yarışmalar arasında yerini aldı. 10 finalist tarafından üretilen kumaşlar ünlü modacı Hakan Akkaya tarafından tasarlanarak Çağla Şikel, Ebru Şallı, Özge Ulusoy ve 55 mankenle birlikte 110 parça olarak podyumda tanıtıldı.
BİRİNCİ PERİ ALAGÖZ

İş, sanat ve cemiyet dünyasının yoğun katılım gösterdiği bu gecenin sunuculuğunu Öykü Serter yaptı. Defile sonrasında sahneye çıkan ünlü pop yıldızı Hande Yener performansı ile herkesi büyüledi. Hakan Akkaya imzalı kostüm ile sahneye çıkan Hande Yener Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve ünlü modacı Hakan Akkaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gülle tarafından Yener’e onur plaketi verildi. Söz Hande Yener’in müzikteki başarısına geldiğinde Akkaya, Hande Yeneri işaret ederek; ‘ bu başarı tesadüf değil o kumaşı sağlam bir sanatçıdır.’ dedi.
İkincilik ödülünü İtalyan tasarımcı Liana Patiashvilli aldı 

MELİS KABİL (3.)

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle'nin ev sahipliğini yaptığı uluslararası kumaş tasarım yarışmasının jüri üyeliğini ise Aslı Filinta, Deniz Berdan, Dilek Hanif, Fatih Bilici, Gülden Yılmaz, Mehmet Hotiç, Bengü Erdem, Fatya Mamcu, Natalija Zarkovic, Abdullah Kiğılı, Süleyman Orakçıoğlu, Edgar Schuster, Hakan Peker'den oluşan dev isimler yaptı.

Bengü, Deniz Berdan, Dilek Hanife, Hakan Peker, Hakan Akkaya’ya İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle tarafından plaket verildi.

Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen; İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen İTHİB 11. İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışmasının birincilik ödülünü Peri Alagöz aldı ve 10.000 Euro ödülün sahibi olurken 100.000 Tl değerinde yurtdışı eğitim ödülü kazandı. İkincilik ödülünü İtalyan tasarımcı Liana Patiashvilli aldı 5000 Eur’luk ödülün sahibi oldu. Üçüncülük ödülünü Melis Kabail aldı 2500 Eur’luk ödülün sahibi oldu. 3 finalist ödülün hepsinde de dünyanın en prestijli kumaş fuarlarından Premier Vision Paris ziyareti ödülü sahibi oldular Ödüllerin hepsi İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle tarafından taktim edildi.
CAĞLA ŞİKEL (2)


ÖZGE ULUSOY


EBRU ŞALLI


HANDE YENER 


İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve Bengü


DENİZ BERDAN  İSMAİL GÜLLE

DİLEK HANİFE İSMAİL GÜLLE


İSMAİL GÜLLE, HAKAN PEKER

Haber:
Selim Akar (marka ofisi)

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 00:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER