banner392

Tabelaları kim kurşunluyor?

Son yıllarda ülkemiz insanı bir garip oldu. Bazen hastaneler hasta ile dolup taşarken, bazen yollar eski yol olmaktan çıktı. Bizde bu haberde Atış Poligonu tabelasını izleyerek insanların gittikleri bu yol boyunca nasıl bir iz bıraktıkları ve sonunda ne yaptıklarını göstermek istedik.

Tabelaları kim kurşunluyor?

İŞTE 1. GÖRÜNTÜ.

Yer: Pamukova Karapınar mahellesi çıkışı ikiye ayrılan yol kavşağında tabelaya bir göz atalım bakalım neler yazdığını okuyalım. (Biz bu okumadan sonra sağdaki devam eden yolu izlemeye başladık)

2.GÖRÜNTÜ

Sağa ayrılan yolu devam ederken (unutmadan söyleyelim bu yol bu sene yeni yapıldı) yolun solunda atılmış atık bir şişeyi görüntüledik.

İŞTE O GÖRÜNTÜ.

Bir bira şişesi (yola hareket halinde atılmışolmalı)

AYNI YOLDA YAKIN BİR SU DEPOSU ÜZERİNDE ALKOL ŞİŞEŞİ, BOŞALTILMIŞ VE DEPO ÜZERİNE DÜZENLİ ŞEKİLDE BIRAKILMIŞ ŞİŞELER

BİR YÜZ, YÜZELLİ METRE UZAKTA YENİ BİRA KUTUCUKLARI.

YİNE ALKOLLİ ŞİŞELER BİR ARADA. ANCAK ŞİŞELER BOŞALTILMIŞ. İÇİLMİŞ OLMALI. (genellikle sol yana atılmış boş kutular şofor tarafından atılmış olmalı. Şehirden köye çıkanlar tarafından teketilmiş olmalı. Yada köylerden gelirken atılmış olmalı. Eğer köyden gelen sürücü tarafından atıldıysa dahada garip o zaman köylerde içki satan yerler olmalı diye düşünülebilir ki o daha da vahim olay. Demek olur ki köylerde alkol satan yerler mi var ?

DAHA DA GARİP BİR OLAY

Yollarda kenarlara atılan boş içki şişe ve kutuları sanki yolların bir parcası olmuş. Içene de içmeyene de garip gelmiyor. Hiç kimse elini uzatıp kenarıya atmamış. Atık kutular yola adeta yapışmış, üzerinden geçen araçların pres yaptığı resim olmuşlar.

İŞTE PRES OLMUŞ BİR BOŞ KUTU

GELE GELE  GELDİK YOL AYRIMINA

Karapınar mahallesinden sonra çıktığımız yoldan Paşalar köyü ayrımından sonra takriben 3 km lik yolculuğumuzda birçok yerde gördüğümüz alkol kutuları ve şişelerinden sonra şimdi tam da ikinci yol ayrımana geldik ki burada da 2 tabela var. Sağa giden tabela da Ağaççılar, Eskiyayla ve Akçay Barajı yazıyor. Sola giden yolda ise Kadıköy yazıyor. Sola ayrılan yolda ise başka bir tabela daha varki onun üzerinde ne yazdığı şeylerden çok çeşitli ebatta silahlardan çıkan kurşunlar konuşuyor. Kurşunlar tabelada resim yapmış, bazıları metal saçı delmiş geçmiş, bazıları ise saç üzerinde işaretler bırakıp yere düşmüş işte geldiğimiz bu noktada daha Atış Poligonuna varmadan belinde yada aracında gezdirdiği ruhsatsız, yada ruhsatlı ne ise silahını deneyen, orada gösteriş yapan vatanını milletini çok sevidini söyleyen ama milleten malını hiç sevmeyenlerin bir işareti günümüzdü artık yol tebalalarını hedef yapıp kendilerinin nereye gittiklerini gösteren işaretler bunlar.

Biz sadece görüdklerimizi çektik siz okuyucularımızla paylaştık. Haberimizi burada bitiriyoruz.

Atış Poligonuna gider yazan bir tabelanın izini takip ederek geldiğimiz ilginç noktada gördüklerimizi haber yaptık. İşte geldiğimiz nokta bu.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER