banner392

SEDAŞ Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde bir araya geldi.

SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya’da Gerçekleştirdi

SEDAŞ Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde bir araya geldi.

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi) özel şirket olduktan sonra çalışanlarıyla başlattığı geleneksel iftar yemeklerini her yıl Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında 1700 çalışanı için ayrı ayrı organize ediyor.

SEDAŞ iftar programlarının ilkini Sakarya’da bir restaurantta gerçekleştirdi. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve icra Başkanı Bekir Sami Güven’in ev sahipliğini yaptığı programa davetli olarak, CEZ Group Yöneticileri, TEİAŞ ve TEDAŞ Bölge Müdürleri, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve sendika yönetim kurulu üyeleri ile SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, SEDAŞ Regülasyon Direktörü Yeşim Şişli, SEDAŞ grup müdürleri, Sakarya İl Yöneticisi İbrahim Açıkalın, departman müdürleri, müşteri hizmetleri sorumluları, tüm birimlerin yöneticileri ile yaklaşık 550 çalışan katıldı.

SEDAŞ yöneticilerinin Sakarya ilinde görev yapan çalışanları kapıda karşılaması ile başlayan organizasyon, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven’in hoş geldiniz konuşması ile devam etti. Güven, “ ‘Barış, Sevgi ve Yardımlaşma’ ayı olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerken, şimdiden değerli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, SEDAŞ Ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı, Bayramı aileleriniz, sevdikleriniz, dost ve arkadaşlarınız ile sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Güven, SEDAŞ’ın bir aile olduğunun altını çizerek yaptığı kısa konuşmasında; SEDAŞ’ın 20 Bin kilometrekare de 4 il 45 ilçe ve 766 köy ile 1344 mahalle de elektriğin sürekliliği için faaliyetlerini 7 gün 24 saat aralıksız sürdürdüğünü, Çağrı Merkezi, Alo 186 ve web sayfası başta olmak üzere tüm iletişim kanallarından gelen ihbarlara hızlıca müdahale edildiğini, 2018 yılının müşteri memnuniyeti yılı ilan edilirken bir yandan da 2018’de SEDAŞ’ın yatırımlarını yüzde yüz oranında gerçekleştireceğini, kadroları ile müşterilerine en iyi hizmetleri verme ve çevik bir şirket olma adına bu yılda müşteri memnuniyeti için belirlenmiş olan şirket hedeflerine ulaşılması amacıyla durmaksızın çalışacaklarını, sözlerine ekledi.

SEDAŞ çalışanları iftar organizasyonunu neşe ve hoş sohbet içinde geçirdiler. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER