banner392

SEDAŞ 4 günlük kısıtlamada hizmete devam edecek.

SEDAŞ, dört gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında 7/24 hizmet vermeyi sürdürecek. Ekipler caddelerin boşalmasıyla birlikte gerekli noktalardaki çalışmalarına hız verecek.

SEDAŞ 4 günlük kısıtlamada hizmete devam edecek.

İç İşleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile koronavirüs salgınını yavaşlatabilmek amacıyla 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. 4 gün sürecek kısıtlama boyunca zorunlu durumlar dışında dışarıya çıkılmayacak. Pek çok iş yerinin uygulama boyunca kapalı tutulacak olmasıyla sokaklar ve caddelerde yoğunluk azalacak.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,9 milyon aboneye enerji hizmeti sağlayan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendirerek çalışmalarına hız katacak. Genelge kapsamında elektrik gibi kesintiye uğramaması gereken iş kollarında çalışanların kısıtlamadan muaf tutulmasıyla, SEDAŞ ekipleri bu süreçte kesintisiz enerji için gerekli olan yapım ve onarım faaliyetlerine ağırlık verecek. Günün her saati görev başında bulunan ekipler sayesinde abonelere sunulan kaliteli elektrik hizmeti güçlendirilirken, şebekelerde meydana gelebilecek teknik arızalara da anında müdahale edilecek.

Sokağa çıkma kısıtlaması boyunca hizmet sürekliliği için çalışmaların devam edeceğini belirten SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz şunları söyledi; “Koronavirüs salgını sürecinde abonelerimize sağladığımız enerjinin önemi arttı. Ekiplerimiz gece gündüz demeden 7/24 çalışıyor. Salgını kontrol altında tutabilmek adına ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması boyunca da ihtiyaç duyulan noktalardaki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. SEDAŞ ekipleri, 4 gün boyunca cadde ve sokaklarda yapım ve onarım faaliyetlerini sürdürerek hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapacak”.

Odyakmaz, tüketicilerin can ve mal güvenliği ile enerji sürekliliğinin sağlanması adına tamamlanması gereken çalışmaların yanı sıra yeni abone bağlantılarına yönelik işlerin zaruriyet arz ettiğini belirterek; bu kapsam dâhilinde planlanan kesintilerden etkilenen tüketicilere ise SMS yoluyla ve SEDAŞ web sitesi üzerinden bilgilendirmeler yapıldığını dile getirdi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER