banner392

Pamukova’ya Deprem Bölgesinden 140 kişi geldi

Bugünde Kahramanmaraş dan Sakarya'ya gelen ve Sakarya’dan Pamukova’ya nakledilen 5 kişilik Maraşlı bir aile yeni evlerine yerleştirildiler.

Pamukova’ya Deprem Bölgesinden 140  kişi geldi

Karamanmaraş Merkezli 7.8, 7.7’lik depremlerden sonra büyük yıkımlardane etkilenen 10 ili kapsam alanı içine alan deprem sonunda birçok insanımızı kayebettik ve birçok insanımız ise yaralandı, hala göçük altında kalan insanalarımız var.

Ülkemiz birlik içinde kerdeşlerine yardim götürmeye çalışıyor ve ulus olarak yaraları birlikte sarmaya çalışıyoruz.

İlki günden beri Pamukova’da tüm yurtta olduğu gibi bölgeye her türlü yiyecek içecek yardımları yapmaya devam ediyor.

AHMET KEKLİK VE EŞİ

Bugünde Kahramanmaraş’a 1 tır dolusu yiyecek içecek yardımı gönderdiğimiz bugünde ilçemize gelen 5 kişilik bir aileyi karışıladık.

Benim için ise gelen misafirlerimiz çok sürpriz oldu. Yıllar önce Kahramanmararaşta öğretmenlik yaparken çalıştığım Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalışan Ahmet Keklik ve ailesi ile torunları bugün bizim pamukova’ya gelen misafirlerimiz oldular. Tabiki onları ilk ziyeret eden kişi de Pamukova’nın ileri gelen siyaset ve esnaflarından olan İrfanMetin ile birlikte gazeteci olarak ben yeni evlerinde ziyaret ettik.

Cuhuriyet Mahallesi Sedet Eryiğit Caddesi üzerinde bir dairede kendilerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bulunan binaya yerleştirilen Ahmet Keklik ailesi ile birlikte bundan sonra deprem bölgesindeki güvenlik ve yıkımlar düzeltilene kadar Pamukova da misafir olarak kalacakalar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER