banner392

Pamukova'nın Sevilen ailelerinden olan Köse'lerin mutlu günü.

Pamukova'nın sevilen ailelerinden olan Halil ve Fatma Köse'nin ilk torunları Hasret Yıldız'ın oğlu Yiğit Yıldız 10 yaşına girdi. Dedeleri Halil Köse torununun yaş gününde 30 yıl önceki kızının yaş günü anılarını gösteren Sakarya gazetesini de eline alarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Pamukova'nın Sevilen ailelerinden olan Köse'lerin mutlu günü.

 “Hey gidi yıllar, ne de çabuk geçti diyen Halil Köse daha ilk evlilik yıllarında ilk çocukları olan Hasret in ilk yaş günlerinde gençliği, simsiyah saçlarını da göstererek yıllar çabuk geçti. Şimdi ise ilk torunum Yiğit'in yaş gününü kutluyoruz. Oda kocaman adam oldu. Artık biz onların mutluluğu için çalışıyoruz. İnşallah onlarda vatana millete ve kendilerine yararlı insanlar olurlar.” dedi.

1986 Yılında Sakarya gazetesinin “ Yaşayan Sakarya” sayfalarında çıkan yaş günleri, Düğünler, Doğum haberleri, kermes vs haberleri sosyal içerikli haberler yayınlanıyordu. İşte o haberlerden birisi de Halil Köse ailesinin haberi olmuştu. Onlarda 30 yıl önceki benim haberimi güzel anıları arasında saklamışlardı.

iste Köse ailesinin 30 yıl önce kızının Yaş gününden kalan anıları

Nice Yıllara Hasret 1986

Pamukovalı Köse ailesi’nin biricik kızları Hasret Köse geçtiğimiz günlerde ilk yaş gününü kutladı. Annesi o gün Hasret için pastalar ve börekler yaptı. Köseler mutlu günlerinde dostlarını da davet ettiler. Önce birlikte eğlenildi, daha sonra ise yorgunluk çayı içildi, pasta ve börekler yenildi. Minik Hasret ise etrafına bakarken kucaktan kucağa dolaşarak herkesin sevgilisi oldu.

Şimdi de Torunlarının yaş gününde yaşanan güzel anlar.

Nice Yıllara Yiğit. 2016

Pamukovalı Köse alisenin ilk kız çocukları olan Hasret Yıldız'ın biricik oğlu, Halil Köse’nin ilk torunu Yiğit Yıldız dün 10 yaşına bastı. Yiğit’in yaş gününü kutlayan Köse ler biricik torunları ıçın kocaman pasta aldılar ve gecede postayı kestiler. Yiğit ise kesilen pastadan ilk yiyen oldu. Dede Halil Köse ise torunun yaş gününde 30 yıl önce biricik kızı nın yaş gününde O günlerde yayın hayatında olan Sakarya Gazetesinde çıkan kızın yaş günüde yayınlanan güzel gürüntüleri de gecede çoçukları, eşi ve torunu ile paylaştı. Ve “Hey gidi günler, hey…! nede çabuk geçti.” dedi.

30 Yıl Önce Biricik kızının yaş gününü kutlayan ve şimdi de torunun yaş günü kutlayan Halil ve Fatma Köse ailesine Pamukova Haber olarak, ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Torunlarının da mürüvetini görmeleri temennisinde bulunuyoruz.



Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 01:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kemal kaya
Kemal kaya - 8 yıl Önce

yillar tüketti,yillari tükettik
kalan ömrunuz torunlarla tüm ailece sağlik ve huzur ıçinde geçsin
en mutlu günler si̇zi̇n olsun.ni̇ce yillara

muhsin gür elp.mah.muhtarı
muhsin gür elp.mah.muhtarı - 8 yıl Önce

allah ana lı baba lı ve anne anneli dede li nice yıllar göstersin.mutluluklar diliyorum.saygı va sevgilerimle.selamlar.muhsin gür elperek mah.muhtarı

SIRADAKİ HABER