banner392

Özkoç; ‘Türkiye’nin birer özgür vatandaşıysak bugün Cumhuriyet sayesindedir.’ dedi.

Engin Özkoç CHP’nin 93. Kuruluş Yıl dönümünde HalkTV de konuştu.

Özkoç; ‘Türkiye’nin birer özgür vatandaşıysak bugün Cumhuriyet sayesindedir.’ dedi.
 Cumhuriyet Halk Partisinin 93. Kuruluş yıl dönümü kutlamaları öncesi Halk TV de konuşan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “Bundan sonraki yarınlarımıza umutla bakabiliyorsak, yarınlara umutla bakabilme umudunu toprağa düşerek bize sağlayanlara borçluyuz.”dedi.  

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) nin 93. Kuruluş yıldönümü kutlamaları Ankara da ve tüm yurtta CHP parti teşkilatları tarafından kutlanacağını da konuşması sonunda duyuran Engin Özkoç,  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhuriyeti kuran parti olduğunu ve bugün “ Bu ülkenin özgür bir bireyi olduğumuzu söyleyebiliyorsak bu Cumhuriyet sayesindedir… dedi.

Özkoç, Televizyonda dün gece şunları söyledi.

“ Camilerimizde namaz kılınabiliyorsa, Orucumuzu açarken,

-Çok şükür özgür bir ülkede orucumuzu açıyoruz.  Diyorsak. Bu Cumhuriyet sayesindedir.

Bugün gerçekten kadınlarımız,

-Bende bu ülkenin bir ferdiyim. Diyebiliyorsa. Oy kullanabiliyorsa, eğer toplumun her kesiminde özgürce kendini ifade edebiliyorsa, birçok eksiğimiz olmasına rağmen, onlara karşı, birçok hatalarımız olmasın rağmen, onlara karşı, gerçekten kadınlarımız pırıl, pırıl Türkiye’nin birer özgür vatandaşıysa bugün Cumhuriyet sayesindedir.

Tüm Türkiye’ye bunu kanları pahasına veren, Tüm Türkiye de gerçekten bundan sonraki yarınlarımıza umutla bakabilme umudunu daha o günden toprağa düşerek bizlere sağlayan;

Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, hem de komutanlarımız başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İsmet İnönü olmak üzere onların silah arkadaşları ve Mehmetçiğimiz ve ülkemizin mermi taşıyan kadınları insanlarımız, evlatlarımız olmak üzere hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. “ 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 00:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER