banner392

Özcan Pehlivanoğlu Suya Sabuna dokunmayan kertenkeleleri yazdı.

Özcan Pehlivanoğlu, dünyamızda gün geçtikçe düzenlerin bozulduğu, ahlak anlayışının bir tip olduğu Kimin ve kimlerin kaypak ve dönme dolapçı olduğunu yazdı.

Özcan Pehlivanoğlu Suya Sabuna dokunmayan kertenkeleleri yazdı.

Avukat Yazar ve Siyasetçi, Pamukovahaber de yazıları yayınlanan Özcan Pehlivanoğlu öyle bir yazı kaleme aldıki biz yazının en başını manşetten vererek haberimize girdik. Siz okuyucularımız yazının tamamını okumak için Özcan Pehlivanoğlunun köşesine giderek okuyabilirsiniz.

İŞTE ÖZCAN PEHLİVANOĞLU'NUN O YAZISI  

Dünyanın her ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli tipte ve karakterde insan yaşıyor...

Bunlar sosyal yaşamda; milliyetçi, muhafazakar, dinci, solcu, liberal, menfaatçi, yağdanlık gibi tanımlamalar ile niteleniyorlar!

Bu tiplere ve karakterlere diyeceğimiz bir şey yok! Herkes fikirlerine ve yaradılışına uygun bir şekilde yaşamakta serbesttir.

Ancak bir milletin yaşamında bu insanların sayısal dengesi bozulursa o milletin geleceğinde önemli ölçüde olumlu veya olumsuz büyük etkilenmeler görülüyor.

Son yıllarda özellikle Irak, Suriye, Afganistan ve Ukrayna'da olup bitenlere bakınca anlatmak istediklerimiz daha iyi anlaşılacaktır.

Örneğin ABD ve İngiltere tarafından işgal edilen Irak ile ABD -Rusya tarafından el konulan Suriye'den milyonlarca insan vatanları için ölmeyi tercih etmeyerek, parası olanlar paralarını da yanlarına alarak başta Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir yanına kaçmıslardır.

DEVAMI VAR TIKLA VE OKU ….. (Burya Tıkla) 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2022, 09:22

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER