banner392

Mülteci Merkezi haline gelen Türkiye nasıl bu duruma geldi.

Üç tarafı denizlerle çevrili, Asya ile Avrupa arasında köprü görevini gören ülkemiz sonunda Asya'dan gelip geçmek için bekleyen Mültecilerin merkezi oldu.

Mülteci Merkezi haline gelen Türkiye nasıl bu duruma geldi.

Özellikle Amerikan’nın Irak’a karşı başlattığı Savaştan sonra ülkemizi kapı olarak kullanan Irak’ı tarkedelerin Türkiye üzerinden geçmeleri, daha sonra Suriye içinde çıkan iş savaştan sonra ülkelerini terk edenlerin yine Türkiye'yi seçmeleri sonunda bugün dünyanın en başında gelen Sığınmacıların Yol Geçen hanı bu defa göç edip Türkiye’de duraklayan Suriyeli göçmenlerin yurdu haline geldi.

SİNAN OĞAN ŞÖYLE DİYOR ( Türkiye ye Göç Mühendisliği yapıyor...)

SURİYE İÇ SAVAŞI NASIL NEDEN OLDU.

Suriye durup dururken iç savaşa girmedi. Konunun daha iyi anlaşılması için Hikaye içine mutlaka İsrail Develetini ve Yahudileri ve Müslümanları da koymak lazım.

Irak’a karşı Amerika tarafından yapılan saldırı öncesi İsrail tarafından Irak’da Nükler başlığa sahip silahlar var olduğu iddia ve söylemlerini de unutmamak lazım.

Savaş çıkarmak için sebep olan bu gerekçeler sonunda Irak bombalanmıştı.

Suriye de İsrail ile sınır komşusu olan bir Müslüman ve Arap ülkesi İsail in ülkelerinden atmaya çalıştığı Filistin in de Suriyenin hem din hem arap kardeşi olması bu Suriye içinde çıkan iç savaşanda nedenlerindan biri olmuştu.

Suriye de Birde mezhep farklıkları, (İktidar da olan Bağaz Partisi başında ise Esat ın olması) Savaşın çıkmasında en baş nedenenlerden olmuş ve mezhepçilik sonunda Sünniler ve Aleviler seklinde takım savaşına getiridikten sonra Türkiye çok büyük şekilde ülkesini terk eden sığınmacılar sonunda Ensar gibi tanımlamalarla da Türkiye ye yerelşitirilmişlerdir.

Suriyeli sığınmacılar Türkiye ile çok daha yakın ilişkiler içinde ortak işler de yapmaya başlamışlar (Özgür Suriye Ordusu diye kurdukları) Suriye den kaçan sığanmacılar Türkiye de örgütlenmiş ve Türkiye de birçok AB ppojelerinden yararlanmış ve Türkiye de yeni nesil Suriyeli çoçuklar dünya ya getirmişlerdir.

BAŞT A SURİYELİLER OLMAK ÜZERE ÜRDÜNLÜLER BİLE T.C VATANDAŞI OLABİLİYOR.

Türkiye de 10 Milyon Suriyeli Sığınmaçı olduğunu yetkikiler bile söylüyorlar. Demek oluyor ki 10 milyon Suriyele bir seçim olsa HDP den daha fazla oy abalilecek kapsiteye ulaşmışır.

BAŞTA SURİYELİ LER OLMAK ÜZERE ÜRDÜNLÜLER BİLE T.C VATANDAŞI OLABİLİYOR.

Son günlerde basında çıkan haberlere göre. Süriyelilere Türkiye Cumhuruyeti Vatandaşlığı veriliyor şeklindeki haberler gösteriyor ki Artık Süriye de iç savaştan kaçmış Türkiyeye sığınmış bu insanlar şimdi başka bir ülke olan (Suriyelilere göre) Türkiye de ortak onların vatanı olacak.

Çok garip bir durum. Savaştan kaçmayanlar ise ya ölü, ya sakat kaldı, ya aileleri parçalandı. Ancam savaştan kaçanlar ise Türkiye gibi bir Baba ve Ana bir üykeyi buldu.

Kendi ülkelerini de savunmadı, ya da korktu kaçtı.

Ne Garip bir durum ki, kendi ülkesini koruyamayan kaçan Suriyeliler’den şimdi Türkiye’yi koruyacak (Askar ya da vatandaşların güvenliğini koruyacak Polis olacak) Çünkü dün gazetelerde aynen bu yazıyordu.

ARTIK ONLAR POLİS VE ASKER DE OLABİLECEKLER.

SURİYELİLER E VATANDAŞLIK VERİLYOR

Suriyelilere vatandaşlık veriliyor. Vatandaşlığı aldı TC kimliği ile poz verdi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bir Suriyeli, Türk Vatandaşlığı aldığını belirterek Reyhanlı Belediyesi'nin önünde yeni TC kimlik kartı ile poz verdi…

ÜRDÜNLÜLERE BİLE VATANDAŞLIK VERİYOR

Suriyelilerden sonra onlara da Türk vatandaşlığı verilmeye başlandı. Video çekip Tiktok’ta kutlama yaptı

Türk vatandaşlığı alan Ürdünlü bir sosyal medya fenomeninin yeni pasaportuyla video çekip TikTok'ta paylaşması gündem oldu...

PEKİ  MÜLTECİLER BU DURUMA NASIL GELDİLER..?

Mültecilerin Türkiye'ye gelişlerinin bir proje olduğunu söyleyen MHP Milletvekili Sinan Oğan, Türkiye Mültecilerin gönderilmesinin bir operasyon olduğunu söylüyor. Sinan Oğan Sakarya’da yaptığı bir konuşmada,

ŞUNLARI SÖYLÜYOR? 

MÜLTECİLERE BAKIN NE KADAR PARA HARCANMIŞ VE BU PARALARI KİMLER ÖDEMİŞ?

İşte Tükiye’yi bu durama getiren projelerin hepisini bulduk ve Pamukovahaber olarak ilk defa Mütecilere ödenen 6 milyar Avro paranın (96 milyar tl) nasıl ve ne şekilde ödendiğini ilk defa bu kadar detayları ile yayınlıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 01:40

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER