banner392

Kezban Teyze bankadan parasını aldı. Hacca gidebilecek.

Bir hafta önce Özel bir bankaya 5 yıl önce yatırdığı parasını almak için giden Kezban Camcı bankada parası olmadığı bilgisi ile karşılaşınca üzülmüş sitemizde haber olmuştu. Ancak banka parasını buldu verdi. Hemde parayı faizi ile birlikte ödedi.

OLAY NASIL OLMUŞTU.
Bir hafta önce Pamukova da bir özel bankada daha önce hesabı olduğu için torunu ile birlikte parasını almaya gelen Kezban Camcı memura cuzdanını uzatarak.
“Kızım benim burada param var. Onun hepsini almak istiyorum. Çünkü hacca gidicem” demişti.
 
Ancak memur bilgisayardan Kezban Camcını’nın hesabını inceledi ve:
“Sizin paranız burada görülmüyor. Çekmiş olabilirsiniz. Ya da parayı yatırdığınız günden itibaren aradan çok yıl geçmiş. Vadesiz hesap olduğu için paranızı koruma yasası gereği paranız her yıl kesilmiş ve bitmiş olabilir. O yüzden hesabınızda para görünmüyor.” Demişti.
 
Bunun üzerine Kezban Camcı üzülmüş ve hac hayallerinin suya düştüğünü söylemişti.
Aynı yıl önce bankaya 1000 tl yatıran ama parasının daha sonra yok olduğunu öğrenen kezban teyze bankadan üzgün şekilde ayrılmıştı. Pamukovahaber.com bu haberi özel haber olarak okuyucularına duyurmuştu.
 
Aradan geçen süre içinde sözkonusu özel banka müdürü konuya ilgi göstererek Kezban Camcı’nın parasını buldu ve ödedi.
Parasını alan Kezban Camcı şimdi hacca gidebilecek. Hemde parası 1700 tl çıkmış olarak tahsil edildi. Bu arada ilgi gösteren ve gereğini yapan banka müdürüne de ayrıca pamukovahaber.com olarak teşekkür ediyoruz.
 
PARASINI ALAN KEZBAN CAMCI ŞİMDİ DAHA MUTLU.
 
İŞTE KEZBAN CAMCI’NIN SÖYLEDİKLERİ VİDEOYU İZLEYİN LÜTFEN…
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2011, 22:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

AKP HÜKÜMETİ HACISI HOCASINI FAİZ BELASINA BULAŞTIRDI BÖYLE OLUNCA HİÇBİRYERDE BEREKET HUZUR KALMADI BÜTÜN İNSANLAR ARASINDA GÜVEN VE YARDIMLAŞMA DUYGUSU KALMADI BAŞIMIZA GELEN BU BELALAR HEP BU UYGULANAN FAİZCİ DÜZEN YÜZÜNDEN BU BÖYLE DEVA M EDERSE KİMSE BOLLUK BEREKET VE HUZUR BEKLEMESİN FAİZ BELASI İLİKLERİMİZE KADAR İŞLEMİŞ.

SIRADAKİ HABER