banner392

İşte referandum sonuçlarını anında sizelere ulaştıracak ekip

Refarandum sonuçlarını anında ekranlara ulaştıracak Sararya AA ekibi iftarda bir araya geldi. Serdivan’da “Çiftlik Izgara Restaurant”ta arife günü iftar yemeğinde buluşan AA muhabirlerine, müdür Nurettin Yılmaz son bilgileri verdi.

İşte referandum sonuçlarını anında sizelere ulaştıracak ekip
Sakarya AA (Anadolu Ajansı) tarafından düzenlenen yemekten sonra yapılan toplantıda referandum sonuçlarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde Genel merkeze ulaştırılmasında izlenecek yol ve yöntem konuşuldu. Her ihtimale karşı sistem aktarımlarında meydana gelebilecek elektrik kesintisi ve haberleşme aksaklıklarına karşı B planı uygulaması anlatıldı.
Nurettin Yılmaz:
“12 eylülde Anayasa değişikliği ile ilgili refarandumun kesin olmayan sonuçlarının ulaştırılmasında yada kesin sonuçları Televizyon , radyo ve gazetelere, ulaşırken ilk bilgiler AA den gelecek” dedi
Şeçimlerde Devlet Ajansı olan AA (Anadolu Ajansı) Türkiye’de en icra köşelede bile açılmış sandıklara ulaşacak şekilde muhabir görevlendirdi. Sakarya’da ise Merkez dahil 20 dolayında resmi kartlı muhabir görev yapmakta. Sandıklar açıldıktan sonra ilk bilgiler Sakarya Merkeze iletiriyor. Sakarya ise sonuçları anında Ankara Genel Merkeze ulaştırıyor. Türkiye de yayın yapan Televizyon, radyo, internet siteleri ve yazılı basın okuyucularına Seçim sonuçlarını ulaştırıyor.
12 Eylül Anayasa Referandum oylası sonuçlarını ulaştırmak için Pamukova da AA yurt haberleri muhabiri Mehmet Yavuz (pamukovahaber.com sitesi kurucusu) görevli. Hendek te Ahmet Çileli, Soğutlu de Erol Ulu, Merkez de Kemal Kaymak, Kaynarca da Sidat Balta, Geyve de Namık Cihan, Taraklı da İzzettnin Kömürcü ve diğer ilçe ve beldelerde de 20 kadar muhabir görev yapacak.
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2010, 21:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER