banner392

Ferizli de Belediye Başkanı ve Milletvekili Balkan Türklerini iyi karşıladı.

Balkan Türkleri yöneticileri 3 gündür çalışma yaptıkları Sakarya’da en çok ilgiyi Ferizli ilçesinde gördüler. Ferizli de Misafirlere önemli bir zaman ayıran Belediye Başkanı Ahmet Soğuk akşam yemeğinde birlikte olduğu misafirlerle Sakarya Milletvekili Mustafa İsen’le görüştürdü.

Ferizli de Belediye Başkanı ve Milletvekili Balkan Türklerini iyi karşıladı.

 Cuma günü akşam yemeğinde Sakarya ya gelen Balkan Türkleri Yöneticilerini ağırlayan Ferizli Belediye başkanı Ahmet Soğuk aksine çok sıcak kanlı bir insan olduğunu gösterdi. Misafirlerini Ferizli'nin en gözde yerinde ağırladı. Misafirlere önemli bir zaman ayıran Başkan Soğuk, herkesle tek tek tanıştı ve sohbet etti. Kendisinin Karadeniz kökenli olduğunu söyledi. Balkanlarla olan yakınlığını anlatı. Misafirler ise başkanın Ferizli de göçmen evlerinde kalan Balkan Kökenli soydaşlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Sohbet sırasında Sakarya'nın Ferizli doğumlu Milletvekili Mustafa İsen telefonla arayarak ilçelerine gelen Balkan Türkleri ile görüşmek istediğini söyleyen Milletvekili İsen’i daha öncen de tanıdığını söyleyen Konfederasyon Genel Başkan yardımcısı Sabri Mutlu ile görüştü.

Mutlu milletvekiline de gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti ve vekilin selamlarını başkan arkadaşlarına iletti.

Ferizli ilçesinde daha sıcak karşılanan Balkan Türkleri Yöneticileri ilçede 350 tana hem Türkiye Cumhuriyeti hemde Bulgaristan kimliğini taşıyan vatandaş olduğunu söylediler. Köyde Bulgaristan da oy kullanacaklar içinde kahveye gidilerek bilgilendirme çalışmaları yaptılar.

Cuma günü akşam geç saatlerde Merkeze dönen Balkan Türkleri yöneticileri Sen Otelde geceyi geçirdiler. Sakarya da 3 günlük çalışma sırasında Ferizli belediyesi misafirlerin gezmeleri için belediyen otobüs tahsis etti. Çalışa boyunca gezilerde 1 otobüs ve belediyeden bir şoför Sakarya ya gelen Balkan Türkleri Yöneticilerinin hizmetinde oldu.


İŞTE FERİZLİ DE BALKAN TÜRKLERİ YÖNETİCİLERİNE GÖSTERİLEN İLGİ (alttaki videodan tıklayın ve izleyin)

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 01:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER