banner392

Fatma ve Emirhan çok güzel bir düğünle evlendiler.

Pamukova’nın tanınmış ailelerinden İyi Parti Pamukova İlçe Başkanı Perihan ve Kemalettin Yörüklerin biricik oğulları Emirhan ile Nuri ve Ayşe Bıyıklının güzel kızları Fatma Bıyıklı Pamukova Kültür Merkezinde yapılan düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Fatma ve Emirhan çok güzel bir düğünle evlendiler.

Pazar günü Kültür Salonunda gençler nikah memuruna İyi Günde, kötü günde her zaman birlikte olacaklarına söz verdiler. Nikah memuru ise onlara inandı güvendi ve ömür boyu mutluk kimliklerini verdi.

Nikahdan sonra ise yeni çiftler birberilenine de söz verdiler.

Düğün için gelen tüm misafileri de onların güzel düğünürlerine katılmaktan mutlu oldukarını gösterdiler.

Düğün yeri hazırlıkları Ceren Organizasyon tarafından gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Bahçesinde Yemek organizasyonu işini de Murat Yavuz ekibi gerçekleştirdi. Murat Yavuz davetlilere hizmeti eksik etmedi. Bir orduya hizmet verecek kadrosu ile birlekte gün sonuna kadar yemek hizmetlerini eksiksiz yerine getirdiler.

Günün Anısına Murat Yavuz'la hatıra fotoğrafıda çektirmiş olduk.

KAZİMİYE UZUN SÜREDİR BÖYLE DÜGÜN GÖRMEMİŞTİ.

Pamukova’nın eski gelenklerinden olan köy düğünlerinin unutulmadığını düğün sahipleri olan Kemalettin Yörükler gösterdiler.

TÜRKÜLER SÖYLENDİ

Pazar günü öğlene kadar Kültür Salonunda yapılan dügün öğleden sonra ise Kazimiye köyünde de devam etti.

GELİN KARŞILAMASI VE OYUNLAR OYNANDI

Gelin alındıktan sonra Kazimiye de eğlence olcağını duyan çok kişi oraya akın etti. Kazimiye de eski düğünlerde yapılan oyunlar oynandı. Çalgılar çaldı. horanlar oynandı. Gelin ve damat oynadı. Köy meydanı şenlendi.

Pamukova haber kameralaları ile çektiğimiz görüntüleri tüm dünya buradan bizde duyurmak için çektiğimiz videoları haber sitemiz içinde youtube de de yayınladık. Umarız beğenirsiniz.

Bizde Pamukovahabar.com olarak Fatma ve Emirhan a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevitine.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER