banner392

CHP Cumhuriyetin 87. Yılını Sapanca özkum tesislerinde kutladı

Sakarya Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı tarafından organize edilen geceye Pamukova CHP ilçe yöneticileri ve partililer de katıldılar. Geceye yoğun bir katılım oldu. Tessislerde dışarıya kadar masalar eklendi. İl Başkanı Cem Hatunoğlu misafileri kapıda karşıladı.

Özkum tesislerinde CHP nin kutladığı Cumhuriyetin 87. Yılı gecesinde Grup Ezgi müzik grubu sahne aldı. Partililer çalan müzik eşliğinde oynadılar ve çalan türkülere eşlik ettiler. Tam bir coşku içinde geçen yemekli gecede ilçelere ayrılmış masalar partilerin ileri gelenleri tarafından ziyaret edildiler. Kaynaşma ve neşenin gözlendiği Cumhuriyetin 87. Yılı kutlama gecesinde uzun süredir bir birlerini görmeyen partililer birbirleri ile hasret giderdiler.
İl başkanı Cem Hatunoğlu’nun açılış konuşmasından sonra Genel başkanın gece ile ilgili gönderidiği mesaj okundu. Genel sekreter Önder Sav dahil çok sayıda milletvekilinden gelen mesajlar okundu.
Aralarda Selda Bağcan ın müzikleri çaldı. Sahneye yakın yere Atatürk ün bir portresi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlunun bir portesi kondu. Salonun bir çok yeri CHP bayrakları ile süslendi. Gece geç saatlere kadar devam eden Cumhuriyetin 87. Yılı kutlamaları sonunda ilçelerden otobüslerle gelen partililer geldikleri otobüslerle Sapanca dan ayrıldılar.  
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2010, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER