banner392

Ayşe Öz artık Pamukovahaber.com da yazacak.

Piyasada çok okunan “Gülfidan Nasıl Öğretmen oldu.” Kitabından da tanıdığımız Öğretmen ve yazar Ayşe Özbostancı artık Pamukovahaber sitemizde de okuyucuları ile buluşacak.

Ayşe Öz artık Pamukovahaber.com da yazacak.

Yazılarını Ayşe Öz olarak imzalayan Ayşe Öz’ün Pamukovahaber de de güzel paylaşımları olacağına inanıyoruz. Pamukovahaber ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Mehmet Yavuz

Bugünlerde koronavirüs tedbirleri kapsamında zamanımızın çoğunu evlerde geçirirken zaman zaman okumaya zanamım yok diyenler için Tamda Kitap Okuma zamanı olduğunu hatırlamka istiyoruz.

Kitap Okumaya başlarken “Hangi kitaptan başlamalayım diyenlere biz “Gülfidan Nasıl Öğretmen oldu” kitabını tavsiye ediyoruz.

KİTABI BİR İKİ PARAFGRAFLA ŞÖYLE ÖZETLEMİŞLER.

Netkitap in önsöz yazdığı kitabın üzerinde yazılanlara baktık ve bizde ilk fırsatta bu kitabı almaya karar verdik.

İŞTE GÜLFİDAN NASIM ÖĞRETMEN OLDU KİTABINDAN ALINTILAR ŞÖYLE

Gülfidan nasıl öğretmen oldu

“Dışarı çıktıklarında polis arabasını gördüler içlerindeki korku bir kat daha arttı gecenin karanlığında polisler onları nereye götürüyordu?”

 “Arkalarında yürüyen askerlerin kara basarken çıkarttığı ses ürkütücüydü. duydukları ses daha da ürkütücü idi şu kız bugün savcılıkta ifade verdi en az sekiz yıl yatar”diyorlar.”

 Soğuk kış günleri geride kalmıştı. Havalar yavaş yavaş ısınıyord. İlkbahar gelmişti. Çiçekler açıyor, her yer yaşanıyordu. Yeni mevsim, yeni umutlar, yeni heyecanlar yaratıyordu. Gülfidan’ın içinde, hala Umudunu yitirmemişti. Bu yaz her şeyin düzeleceğine inanıyordu.”

“ Mektubu defalarca okudu. Eli değdi diye kağıdı kokladı, öptü. Günlerce koynunda sakladı. Evdekilerin eline geçer diye korkudan sobaya atıp yaktı. Yazdıklarını yüreğine kazdı.

Tokalaşmak için elini uzattı, eli sıcacıktı. Kafasını kaldırıp Gözlerine baktı, sevgi ve muhabbetle bakıyordu. İnsana güven veren bir yanı vardı. Ona gözü kapalı güvenebilir.”  diye düşündü.

Netkitap.yayınları

Bu arada Yazarın Yeni kitabının da önümüzdeki günlerde yayın hayatına girecğini duyduk. Kendisine buradan başaralır ve “Hayırlı olsun” diyoruz.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER