banner392

Adnan Uyumaz yakalandı.

Dün sabah saat 10.00 suları Anadolu Gazetesine şikayetler üzerine denetim için gelen BİK görevlilerinden 1 kişiyi öldüren 2 sini yaralayan Adnan Uyumaz yakalandı.

Adnan Uyumaz yakalandı.
BİK (Basın İlan Kurumu) Genel Müdürlük Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü’nde Şef olarak görev yapan Devrim Ersen Özergin’in katil zanlısı Adnan U. Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla ele geçirildi.

Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda Sakarya'da yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi ve Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Sakarya Rumeli Türkleri Eğitim Federasyonu Başkanı Adnan U., gazeteyi denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Başkanı ve beraberindeki 2 denetçiye kurşun yağdırdı. Saldırı sonrası denetçilerden Devrim Ersen hayatını kaybederken, durumu ağır olan 2 yaralının hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Olay sonrası kaçan katil zanlısı Adnan U. Polis ekipleri tarafından Gölbaşı mevkiinde yapılan operasyonla olayda kullandığı 9 mm çapındaki silahla birlikte ele geçirildi. Adnan U’nun yakalandığında tek başına olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğüne getirilen Uyumaz'ın burada yapılan üst aramasında 130 mermi 2 jarjür çıktı. Uyumaz sorguya alındı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2012, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER