banner392

Yılmaz Arslan, Wipeout yarışamasından döndü

Arslan: Showtv tarafından hazırlanan Wipeout Türkiye-Yunanistan 4. Bölüm yarışında büyük efor gösterdi. Arjantin’de düzenlenen yarışmanın gürüntüleri dün akşam showtv ekranlarında gösterildi.

Yılmaz Arslan, Wipeout yarışamasından döndü
Pamukovahaber.com sitesi köşe yazarı ve Pamukova Öğretmenevi müdürü yılmaz Arslan Türkiye-Yunanistan 4.Bölüm yarışması ön elemelerinde yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.
 
10-17 Nisan tarihlerinde Arjantinde yapılan zorlu yarışta Yılmaz Arslan zor engellerle şavaştı. Yer yer çamura düşen ve yinede başarılı bir yarışma çıkaran Yılmaz Arslan tüm dünya’ya Pamukovalı olduğunu de söylemeyi ihmal etmedi.
 
Pamukova’dan böylesi uluslar arası yarışmalara katılan Yılmaz Arslan daha öncede “Canlı para” programına katılmış ordada Pamukova adını dünya ya duyurmuştu. Pamukovhaber.com olarak yurda dönen yılmaz hocamıza teşekkür ediyoruz.

Pamukova’yı her yerde tanıtan Yılmaz Arslan’ı bakalım kimler makamlarına davet ederek yaptığı böylesi güzel tanıtımdan dolayı tebrik edecek onuda merak ediyoruz
.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2011, 23:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
YILMAZ ARSLAN
YILMAZ ARSLAN - 13 yıl Önce

Teşekkür ederim Mahmut Bey.Yorumunuzla beni onurlandırdınız.Pamukova'nın tanıtımına Katkıım olduysa kendimi mutlu hissederim.

mahmut ekşi
mahmut ekşi - 13 yıl Önce

sayın hocamı her ne kadar tanımasamda gerek canlı parada gerekse adı geçen yarışmada izledim.pamukovayı tanıtmasında yardımcı olmasından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER