banner392

YENİ YILA BÖYLE GİRDİLER!

Pop Müzik dünyasının yıldız isimleri yılbaşı gecesi sahnedeydi. Yeni yıla izleyenleriyle birlikte coşkuyla giren Berkay, İrem Derici, Tan

YENİ YILA BÖYLE GİRDİLER!

 Berkay ‘dan Arabesk rüzgarı… Sahne de doğum günü...

Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en güzel şarkılarının sahibi olan Berkay, 2016 yılını en çok satanlar listesinde ilk üçte kapatmanın mutluğunu Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'de kendisini dinlemeye gelen dinleyicisi ile yaşadı.

Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım ve Gel Gel gibi sevilen şarkılarını artarda söyleyen ünlü şarkıcı 2017 ‘nin ilk dakikalarında arabesk şarkılara geçti. “Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş”  gibi şarkılarını dinleyicileriyle bir ağızdan söyleyen Berkay muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 

Berkay 35'nci yaşını sahneye gelen sürpriz pasta ile kutladı.

İrem Derici Ankara'yı salladı 

Müzik dünyasına adım attığı ilk günden bu yana hızlı yükselişini sürdüren ve son albümü “Dantel” ile de büyük beğeni toplayan listelerde en üst sıralara yerleşen İrem Derici yeni yılı Ankara'da Vogue İncek Hotel'de sahnede karşıladı.

“Bana Hiçbir Şey Olmaz” şarkısına çektiği klibini de ilk defa bu sahnede paylaşan İrem Derici, yeni yılın ilk dakikalarında yeni klibini barkovizyondan izleyicilerle birlikte seyretti.  2017'den huzur, sağlık ve mutluluk dileyen   Derici yeni yılda sürprizlerine devam edeceğini söyledi.  

Tan Taşçı Jolly Joker'deydi

Kendi söylediği şarkılar dışında yazıp bestelediği ve başkaları tarafından söylenen hitler ve yaptığı düetlerle adından söz ettiren Tan Taşcı yeni yıla Jolly Joker sahnesinde girdi. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı mutluluğunu dile getiren Tan Taşçı sahneden  "Bu gece beni çok mutlu ettiniz. 2017'de benim mutluluğumun kat ve kat fazlasını yaşayın" cümleleriyle izleyicilerine teşekkür etti. 

Tan Taşçı'yı izleyenler arasında efsane futbolcu Tanju Çolak 'da vardı.

Sibel Tüzün yeni yıla bekar girdi!

Yılbaşı gecesi Antalya Akra Bartu Hotel'de sahne alan Sibel Tüzün, izleyicileriyle birlikte efkar dağıttı. 2016 yılında Ender Balcı ile nikah masasına oturan ve bu birliktelikten bir erke çocuk dünyaya getiren Sibel Tüzün, 6 aylık evliliğini karşılıklı verdikleri karar ile mahkemede bitirdiklerini söyledi. Boşanma davasının hemen ardından sahne almak için Antalya'ya uçan Sibel Tüzün yüksek enerjisiyle büyük beğeni topladı. 

Sahnesine İngilizce repertuar ile başlayan Sibel Tüzün söylediği popüler şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri eğlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 20:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER