banner392

Nagihan ile Serhat Evlendiler.

Emekli Astsubay Mehmet Yıldız'ın oğlu Serhat ile Seringül ve Salman Bekil in kızları Nagihan Cumartesi günü akşam Özdemirler Düğün Salonunda eş, dost ve tanıdıklarının katıldıkları düğün sonunda Ortak Yaşama adım attılar.

Nagihan ile Serhat Evlendiler.
Emekli Astsubay Mehmet Yıldız çocukların murvetini görmenin heyacanını yaşadığını takı sırasında belli etti. Komutan elinde tuttuğu eşinin çantası içinde dolu olun bilezik, kolye, saat gibi takıların takılması görevine eşine devretti. O sadece sırası ile eşinin takmak için istediği bilzeği, kolyeyi, ve takileri ona vermekle görevli gibi durdu. Heyacanlı olduğu her haraketinden beli oluyordu. Takı sonraları toplu fotoğraf çekelim istemlerine karşı ise “ takı bitsin, heyacan geçsin sonra çekelim gibi “ esprili cevaplar verdi.
Takı öncesi yeni evlenen çiftler kestikleri evlilik pastasından bir birlerine ikram ettiler. Daha sonra çiftler dans ettiler.
Gençlerin nikah töreni sonrasında düğüne gelenler gece boyunca gönüllerince oynadılar, eğlendiler.
Yeni evlenen çiftlerin düğününe gelin ve damatın arkadaşları, tanıdıkları, büyüklerin tanıdıkları muhtarlar, siyasi parti yöneticileri ve Mehmet Yıldız ın emekli asker arkadaşları da bu güzel günde Yıldiz ve Bekil ailelerini yalnız bırakmadılar.
Yine gecenin sürpriz konukları Pamukova’nın tanınan müzik grubu ekibi oldu. Öğretmen Mustafa Dikmen ve arkadaşlarının Saz takımı geceye çaldıkları Türküler ve oyun havaları ile renk kattılar. Geç saatlere kadar devam eden düğün den sonra yeni evlenen çiftler Dğün Salonundan ayrıldılar.
Yeni evlenen Nagihan ve Serhat Yıldız çiftine Pamukovahaber.com olarak bizlerde ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İŞTE GECEDEN GÖRÜNTÜLER 

















 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 19:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tevfik Coşkun
Tevfik Coşkun - 8 yıl Önce

allah geçim versin.bir omur boyu mutluluklar dilerim

NURETTİN DOĞAN
NURETTİN DOĞAN - 8 yıl Önce

mahallemizin yakışıklı,efendi,saygılı örnek delikanlısı, herkes tarafından sevilen serhat oğlumuzun evlenip yuva kurması bizleri çok sevindirdi. kendilerine ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

H.serpil yalçın (gürevin)
H.serpil yalçın (gürevin) - 8 yıl Önce

gençlere mutluluklar dilerim.

SIRADAKİ HABER