banner392

Bahar 3 yaşında

Pamukovahaber.com sitesi kurucusu ve genel müdürü Mehmet Yavuz’un biricik torunu bahar 3 yaşına bastı. Bahar’ın yaş günü Pazar günü İstanbul Kadıköy’de güzel bir törenle kutlandı.

Kadıköy de Bahar’ın büyük halası Emel Orçun tarafından hazırlanan Bahar ın yaş gününe yakın akraba ve dostları da katıldılar.

Bahar ın babası Cem Birgin ile annesi Sevgi bu güzel günde Bahar’a pasta yeme izini verdiler.

Bahar ın yaş gününde çeşitli hediyeler getiren akraba ve dostlar hediyelerini tek tek verdiler. Ancak Bahar’ın dikkatini daha çok oyuncaklar çekti.

Bahar Birgin’in doğum gününde üzerine titreyen Emel Hala ise Bahar’a çok özel hediyeler verdi.

Amca Turgut Birgin ise bol bol Bahar’ın günde videosunu çekti. Babane, anane ve delelerinde hazır bulunduğu Bahar ın yaş gününde Bahar ise pastasını bitirip yeni pastalardan da yedi.

Pamukovahaber.com olarak Bahar Bilgin e nice yıllar diyor. Sağlık mutluluk dolu güzel bir ömür temenni ediyoruz.  “Mutlu Yıllar Bahar”  

 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

Kıymetli hocam daha delikanlısınız nezaman dede oldunuz. Amasize dedelikde yakışıyor. Yavrumuza sağllikli, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum. Bizler insan olarak bu masum yavrularimıza Yaşanabilir bir Türkiyeyi, Yeniden büyük Türkiyeyi, Yeni bir dünyayi kurmak için canla başla, gece gündüz çalişmak zorundayız.

SIRADAKİ HABER